Ion Țiriac a dezvăluit că primit un mesaj de la Boris Becker, din închisoare. Ce i-a transmis fostul campion german

Sorin Barbu 20.06.2022, 09:32
Ion Țiriac a dezvăluit că primit un mesaj de la Boris Becker, din închisoare. Ce i-a transmis fostul campion german

Ion Țiriac este unul dintre puțini oameni care au reușit să comunice cu Boris Becker, după ce campionul german a ajuns la închisoare. Fostul jucător de tenis român a acordat un interviu în care a dezvăluit ce i-a transmis fostul său elev, câștigător al turneului de la Wimbledon la doar 17 ani.

Ion Țiriac a fost contactat de Boris Becker din închisoare

Ion Țiriac și Boris Becker au fost ani mulți în aceeași echipă, iar omul de afaceri din Români a avut un rol foarte important în ascensiunea campionului german. Au rămas în relații foarte bune și după ce nu au mai colaborat, așa că nu a fost de mirare că unul dintre puținii oameni cu care Becker a comunicat după ce a fost închis a fost celebrul miliardar român. A dezvăluit acest lucru chiar Ion Țiriac.

„Mi-a spus prin mesaj că primele zile au fost extrem de grele și că închisoarea era foarte bine păzită, dar lucrurile începeau să devină mai bune”, a spus Ion Țiriac, pentru L’Equipe, citat de tennismajors.com.

De ce Ion Țiriac nu și-a ridicat niciodată pensia primită de la stat

În urmă cu câțiva ani, Ion Țiriac vorbea, într-un alt interviu, despre relația specială pe care o are cu Boris Becker.

„Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ţiriac, despre „copilul său de suflet”, în 2018.

Boris Becker, condamnat la doi ani și jumătate de închisoare

Boris Becker are 54 de ani și este unul dintre cei mai galonați jucători din istorie. A câștigat 49 de turnee la simplu și 6 Grand-Slam, medalia de aur la Olimpiadă și a fost, la 17 ani, cel mai tânăr câștigător de la Wimbledon.

Acum se află închis la un penitenciar aflat la doar câțiva kilometri de arenă engleză care îi este atât de dragă. Campionatul german a fost găsit vinovat după ce a ascuns bunuri și împrumuturi de 2,5 milioane de lire sterline pentru că nu a vrut să-și plătească datoriile.

„Obligaţia dumneavoastră era să dezvăluiţi aceste bunuri, dar nu aţi făcut-o. Ţi-ai pierdut cariera, reputaţia şi toate proprietăţile tale. Cu toate acestea, nu ai arătat nicio remuşcare”, i-a transmis judecătoarea Deborah Taylor lui Boris Becker.

Fostul mare tenismen german Boris Becker a fost condamnat. Motivul pentru care va trebui să execute doi ani și șase luni de închisoare
Fostul mare jucător de tenis, Boris Becker, se află în închisoare

Boris Becker ar putea să iasă din închisoare după doar 13 luni, iar până la ispășirea pedepsei va fi nevoit să poarte o brățară electronică. Asta doar dacă fostul jucător de tenis va avea un comportament bun în închisoare. Un fost director al penitenciarului l-a sfătuit să lucreze în această perioadă, ca să arate instanței că merită să fie eliberat mai devreme. I-a spus și pentru ce job este foarte calificat: instructor de fitness.

Urmăriți Impact.ro și pe