Ion Iliescu a refuzat o mare sportivă a României. Dezvăluirea făcută după ani și ani

Stan Filon 08.01.2021, 13:56
Ion Iliescu a refuzat o mare sportivă a României. Dezvăluirea făcută după ani și ani

Ion Iliescu a refuzat-o pe Nadia Comăneci, atunci când legendara gimnastă i-a cerut să-i fie naș de cununie. Motivul este unul incredibil, care nu s-a aflat până acum! Cel care a cununat-o pe Nadia Comânecu cu celebrul sportiv Bart Conner a fost Adrian Năstase și soția sa, iar avenimentul a avut loc în anul 1996.

Ion Iliescu a refuzat-o pe Nadia Comăneci, atunci când i-a cerut să-i fie naș de cununie

Nunta Nadiei Comăneci a fost una de poveste, demnă de numele celebrei gimnaste care este cunoscută de întreaga planetă. Nadia a spus că nunta ei trebuia să fie făcută în țara ei, în România, deoarece avea o datorie față de poporul român, care s-at fi simțit trădat. Nu a vrut așa ceva, așa că și-a luat soțul și au venit să își unească destinele pe tărâmurile unde s-a născut gimnasta.

Nadia Comăneci a vrut ca naș de cununie să-i fie Ion Iliescu, președintele României la acel moment, însă nu se aștepta la un refuz. Ei bine, de ce i-a fost frică, de-aia nu a scăpat. Ion Iliescu a refuzat-o pe Nadia Comăneci, deoarece nu era cununat în biserică cu soția sa, Nina.

Ion Iliescu a refuzat-o pe Nadia Comăneci, atunci când i-a cerut să-i fie naș de cununie
Ion Iliescu a refuzat-o pe Nadia Comăneci, atunci când i-a cerut să-i fie naș de cununie

De ce a refuzat-o Iliescu pe Nadia Comăneci

Dezvlăluirea a fost făcută recent de Adrian Năstase, care a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. ”Cred că Nadia ar fi vrut ca Ion iliescu să fie naș, iar noi am fost a doua alegere, pentru că Iliescu, evident, nu a vrut lucrul ăsta. Cred că Nadia într-un fel voia să facă un fel de reconciliere cu zona politică  de aici, după plecarea ei. Eu m-am bucurat pentru că o admiram, soția mea la fel”, a povestit Adrian Năstase recent, invitat la emisiunea ”, a afirmat Adrian Năstase.

Despre acest moment a vorbit și Nadia Comăneci. ”Am încercat să-l rugăm pe președintele de atunci Ion Iliescu să ne ajute la această ceremonie de căsătorie. Eu am insistat să facem nunta aici, am spus că asta este țara mea și nu pot să nu fac aici o nuntă, fiindcă poporul ar crede că am trădat această țară făcând nunta acolo. Am încercat să-l convingem inițial pe Ion Iliescu să ne cunune, dar nu era căsătorit la biserică și atunci nu se putea. Ilie Năstase mi-a dat ideea cu Adrian Năstase”, a declarat Nadia Comaneci intr-un interviu.

Nunta a fost una de poveste

Adrian Năstase și soția sa i-au cununat pe Nadia Comăneci și Bart Connor, iar nunta a fost una de basm. Ceremonia religioasă a avut loc la mânăstirea Cașin din București, iar petrecerea – la Palatul Snagov. La eveniment au participat foarte multe nume sonore din România, dar și 80 de cupluri din SUA.

”Cununia în sine a fost ieşită din comun. Soţia lui Adrian umpluse biserica de flori şi începuse să cânte muzica. O veche tradiţie populară spune că mirele sau mireasa se pot călca pe picior, şi cine va călca va decide în casă. Eu l-am tot călcat pe picior şi când am făcut-o pentru prima dată m-a întrebat ce se întâmplase. E prea târziu, i-am şoptit în glumă, de acum o să am ultimul cuvânt”, a povestit Nadia în cartea ”Scrisori către o tânără gimnastă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI