Ion Caramitru, căsătorie record. 45 de ani alături de o colegă de scenă. Micaela i-a dăruit trei băieți

Badea Violeta, Coteț Alexandru 05.09.2021, 21:01
Ion Caramitru, căsătorie record. 45 de ani alături de o colegă de scenă. Micaela i-a dăruit trei băieți

Marele actor Ion Caramitru avea o carieră impresionantă, dar și o familie superbă. Artistul era căsătorit de 45 de ani cu o colegă de scenă, Micaela Caracas. Din iubirea celor doi au rezultat trei copii: Andrei, Ștefan și Matei. Iată cum a început povestea de dragoste dintre Ion Caramitru și Micaela Caracas.

Povestea de iubire dintre Ion Caramitru și soția Micaela

Marele actor a avut o carieră de succes, a fost actor de teatru și film, regizor, politician român, președinte al UNITER și director al Teatrului Național din București. Dincolo de viața sa profesională, artistul și-a format o familie alături de Micaela Caracas.

Femeia i-a devenit soție în anul 1976, iar anul acesta împlineau 45 de ani de căsătorie. Partenera de viață a lui Ion Caramitru este și ea actriță. În tinerețe Micaela arată ca un fotomodel și avea o privire seducătoare, așa că nici nu e de mirare că a reușit să-i fure inima marelui artist. Din iubirea lor au rezultat trei copii superbi: Andrei, Ștefan și Matei. În afara scenei, actorul se declara un familist convins.

„Nu cred că viaţa mea personală trebuie pusă pe tarabă, viaţa de familie, ceea ce fac eu, copiii mei, ce face soţia mea, cum mă înţeleg cu ea, dacă ea vrea să cumpărăm un dulap sau eu vreau să schimbăm frigiderul.

Dacă sunt interesant cu ceva, prin ceva, acel ceva trebuie să fie ceea ce sunt eu ca actor. Cum am fost vreme de patru ani ministru (al Culturii), s-a încercat să fiu vânat, să se găsească acel ceva, ori chiar să se inventeze ceva de natura sa contribuie la compromiterea mea.

N-am dat astfel de ocazii când s-a recurs la invenţii. Le-am respins ferm. Nu tuturor le-am răspuns, nu toate meritau acest efort. Te consumă să tot dai dezminţiri pentru orice prostie. Şi chiar n-am avut timp pentru asta”, povestea Caramitru în urmă cu ceva timp.

Ion Caramitru si Micaela
Ion Caramitru si Micaela

Cu ce se ocupă cei trei copii ai lui Ion Caramitru

Ion Caramitru a fost unul dintre cei mai mari actori ai României, dar nici unul dintre cei trei copii nu a urmat această carieră. Andrei Caramitru a devenit economist și s-a implicat și în viața politică. Acesta a absolvit Colegiul Național „Sfântul Sava” din București, iar din anul 1994 și până în 2007 și-a continuat studiile în Elveția.

Andrei a lucrat 16 ani pentru McKinsey şi doi ani pentru Boston Consulting Group, două dintre cele mai influente firme de consultanţă în management strategic din lume. De asemenea, acesta a început să se implice în poltică din postura de consilier al președintelui USR, Dan Barna.

În 2019, Barna a anunțat că renunță la colaborarea cu Andrei Caramitru, din cauza declarațiilor controversate pe care acesta le făcuse pe rețelele de socializare. Despre Ștefan Caramitru nu se cunosc foarte multe amănunte. Conform celor de la wowbiz.ro, acesta a făcut parte dintr-o  trupa rock în urmă cu patru ani, iar Matei e inginer de sunet.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...