Ioana Simion, în rochie de mireasă după ce a anunțat divorțul de Ilie Năstase. Veste uimitoare

Redacția IMPACT 06.06.2020, 18:58

Veste bombă pe scena mondenă din România! Ioana Năstase, soția lui celebrului tenismen Ilie Năstase s-a fotografiat în rochie de mireasă, în urmă cu puțin timp. Imaginile au făcut înconjurul internetului. Ce se întâmplă cu cei doi, mai divorțează sau nu?

În ce stadiu al relației se află Ioana Simion și Ilie Năstase

Detalii de ultimul moment au ieșit la iveală din viața cuplului Năstase! Ioana și Ilie Năstase se aflau în plin proces de divorț, după ce aceștia au decis, inițial că nu mai vor să facă parte unul din viața celuilalt și că vor să o apuce pe drumuri separate. Astăzi, însă s-a întâmplat un lucru total neașteptat. Ioana și-a surprins fanii cu niște imagini absolut inedite pe care le-a postat pe pagina sa de Facebook, care a lăsat însă confuză pe toată lumea.

„Cel mai frumos cadou pentru soțul meu….”, a scris vedeta în descrierea imaginilor care o înfățișează pe ea în rochie de mireasă.

Se pare că Ioana Simion care urmează să fie din nou Năstase și-a retras cererea de divorț și va păși la altar chiar azi, pentru a se cununa din nou cu cel care îi era soț și înainte: Ilie Năstase. Gestul inedit și spontan a fost apreciat și felicitat îndelung de admiratorii de pe rețelele sociale, care le-au transmis celor doi „Casă de piatră”.

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit la starea civilă în urmă cu un an, pe 25 aprilie. Ceremonia de atunci a fost una restrânsă, la care au participat doar câțiva invitați apropiați mirilor. În urmă cu câteva săptămâni însă, problemele se pare că au început să apară în cuplu. Frumoasa brunetă a invocat motivul unor jigniri venit din partea fostului tenismen, alături de lipsa de comunicare. Nimeni nu credea că vor ajunge atât de repede la divorț, la fel cum nimeni nu credea nici că azi, cei doi vor dori, din nou, să fie unul în brațele celuilalt.

Urmăriți Impact.ro și pe