FOTO EXCLUSIV

Ioana Năstase, prinsă încălcând grav legea. Imaginile care o fac de ruşine pe soţia lui Ilie Năstase FOTO EXCLUSIV

Iancu Andreea 22.10.2021, 13:27

Soția lui Ilie Năstase a reușit să stârnească reacții dure după ce Ioana Năstase a fost prinsă încălcând legea. Imaginile sunt clare și au fost surprinse de reporterii impact.ro într-o parcare din București. De asemenea, o altă vedetă a unui post de televiziune a observat obiceiurile vedetei în privința condusului bolidului de lux pe care îl deține. Imaginile vorbesc de la sine.

Ioana Năstase, surprinsă încălcând legea

Frumoasa soție a lui Ilie Năstase este o femeie independentă, care adoră luxul. Vedeta deține o mașină impresionantă, dăruită cadou chiar de fostul tenismen, care a încercat să o răsfețe cu acest dar. Bruneta a fost surprinsă în ultima perioadă la volanul mașinii extrem de scumpe, cu care însă pare să încalce regulile de circulație. Ioana Năstase a fost surprinsă încălcând legea chiar în parcarea unui centru comercial celebru din Capitală. Reporterii impact.ro au reușit să imortalizeze câteva cadre cu vedeta.

Se pare că Ioana Năstase are o problemă cu parcările, acolo unde reușește adesea să se plaseze într-un mod neregulamentar. De curând, soția lui Năstase a fost surprinsă parcând într-un spațiu destinat persoanelor cu handicap, dintr-o parcare a unui spațiu comercial din Capitală. Frumoasa brunetă pare să se fi ales cu o amendă în urma deciziei sale de a-și lăsa mașina într-un loc neregulamentar. Inclusiv o celebră jurnalistă Antena 3 a observat în urmă cu o seară faptul că mașina Ioanei Năstase se regăsea într-un loc nepotrivit. Având în vedere diferența de câteva ore bune între fotografii, se pare că bolidul de lux al vedetei a rămas peste noapte în parcarea centrului comercial.

Ioana Năstase, prinsă încălcând legea
Ioana Năstase, parcare neregulamentară

Soția lui Ilie Năstase: „Răbdarea mea a luat sfârșit”

Ioana și Ilie Năstase au trecut prin momente dificile în urmă cu mai multe luni, după ce vedeta a fost agresată fizic de către soțul său în urma unei discuții aprinse. Deși au fost la un pas de divorț, având chiar și înfățișări în fața instanței, se pare că bruneta a decis să îi mai dea o șansă. Astfel, cuplul a fost văzut tot mai des împreună chiar și la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, unde cei doi au fost admirați.

Cu toate acestea, se pare că între ei, în realitate, tensiunile nu s-au rezolvat. Ioana Năstase a postat recent un mesaj în care preciza că un capitol din viața ei s-a încheiat, răbdarea vedetei ajungând la o limită. Bruneta recunoaște că nu i-a fost deloc ușor, solicitând tuturor înțelegere și o perioadă de răbdare. Cu toate acestea, aceasta nu a precizat cu subiect și predicat la ce anume se referă când face aceste afirmații.

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog, să mă înțelegeți că în această perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate!!! Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!, a scris Ioana Năstase pe contul de Facebook.

Ilie Năstase, după mesajul soției sale

Soțul Ioanei Năstase, Ilie, a fost contactat de jurnaliștii unei publicații pentru a i se solicita o opinie cu privire la mesajul Ioanei. Acesta a evitat să răspundă, menționând că nu urmărește rețelele de socializare. De asemenea, Ilie Năstase a precizat doar că el se concentrează pe situația epidemiologică prezentată la știri.

Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează, trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim, a declarat Ilie Năstase, astăzi, pentru fanatik.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe