EXCLUSIV

Cum reușește soția lui Ilie Năstase să îl țină aproape pe celebrul tenismen. Ioana a recunoscut ce face EXCLUSIV

Oana Pascaru, Alexandru Puiu 28.08.2021, 11:25
Cum reușește soția lui Ilie Năstase să îl țină aproape pe celebrul tenismen. Ioana a recunoscut ce face EXCLUSIV

Ioana Simion, cea de a cincea soție a lui Ilie Năstase ne-a dezvăluit care este secretul cu care reușește să îl “pună la punct” pe celebrul  tenismen de talie mondială. Focoasa brunetă ne-a spus că îi oferă toată libertatea din lume partenerului său de viață, ba mai mult nu îl stresează cu nimic, lucru care îl face pe bărbat să o dorească și mai mult.

Cum reușește Ioana, soția lui Ilie Năstase, să îl țină aproape pe celebrul tenismen

Ilie Năstase s-a recăsătorit pentru a cincea oară anul trecut, într-un cadru restrâns, în prezența doar a câtorva persoane. Însă, pe parcursul acestui an, mariajul lor a fost încercat de mai multe probleme printre care și cele de la începutul acestui an, când Ioana a ales să cheme poliția după ce celebrul Nasty a agresat-o fizic, dar și criza de gelozie pe care a făcut-o acesta, în urmă cu câteva săptămâni, atunci când Ioana a ales să plece cu câteva prietene în vacanță în Mykonos. Contactată de reporterii Impact.ro, actuala soție a lui Ilie Năstase, cea de-a cincea la număr, ne-a dezvăluit că lucrurile dintre ei acum sunt mult mai liniștite. Ba mai mult, afacerista ne-a spus și cum reușește să îl liniștească pe “vulcanicul”, Nasty:

Eu sunt sănătoasă, sunt bine. Acum relația mea cu Ilie este una bună, bineînțeles că și înainte a fost. Mă refer la faptul că în urma discuțiilor care au avut loc, lucrurile nu au degenerat între noi. Cum îl țin lângă mine, care este secretul? Bună întrebare! I-am dat toată libertatea din lume, asta este cheia succesului, zic eu.

Cum reușește să îl țină soția lui Ilie Năstase, Ioana, pe tenismen
Ioana Năstase a renunțat la divorțul de Ilie, în ciuda faptului că acesta o agresase fizic

Ce spunea Ioana despre bătaia primită

Reamintim că la începutul acestui an, Ioana Năstase a sunat la 112 și le-a spus celor de la serviciul de urgenţă că a fost lovită de soţul ei. De teamă, aceasta s-a încuiat în dormitor. La vremea aceea, frumoasa bruneta a povestit cum a decurs toată întâmplarea și cum a bătut-o Ilie Năstase. Totul s-a întâmplat în luna ianuarie a acestui an. Fostul mare tenismen ar fi fost deranjat de faptul că soția sa plecase într-o vacanță la munte cu prietenele sale. La întoarcere, Ilie Năstase i-ar fi reproșat acest lucru, iar lucrurile au degenerat.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui. Iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac. Nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc, spunea Ioana pentru Click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe