Ioana Năstase, prima reacție după ce Ilie Năstase a fost prins băut la volan. Dezvăluirea făcută de soția fostului tenismen

Stan Filon 18.11.2022, 19:16
Ioana Năstase, prima reacție după ce Ilie Năstase a fost prins băut la volan. Dezvăluirea făcută de soția fostului tenismen

Ioana Năstase a oferit prima reacție după ce Ilie Năstase a fost prins băut la volan! Fostul tensimen a rămas din nou pieton pentru 90 de zile, după ce a fost depistat la volan în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Iată ce a spus acum în exclusivitate pentru Playtech Știri partenera sa de viață!

Ioana Năstase, prima reacție după ce Ilie Năstase a fost prins băut la volan

Așadar Ilie Năstase a rămas din nou pieton, după ce a fost depistat în trafic în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Ioana Năstase, partenera sa de viață, a aflat de la fratele ei că Ilie Năstase a avut din nou probleme cu oamenii legii.

Ioana Năstase spune că regretă incidentul cu atât mai mult cu cât soțul ei a mai trecut recent printr-o pățanie asemănătoare: „Nu e normal, fiindcă a mai trecut o dată prin asta. Dar se poate întâmpla oricui!”. Ioana Năstase a vorbit despre perioada când soțul său a rămas fără permis și spune că ea i-a fost șofer timp de trei ani! Îl ducea oriunde avea nevoie, însă acest lucru nu se va mai repeta.

Ioana Nastase, prima reactie dupa ce Ilie Nastase a fost prins baut la volan
Ioana Nastase, prima reactie dupa ce Ilie Nastase a fost prins baut la volan

„Adică parcurgeam zilnic, când era cazul și 500 sau chiar 600 de kilometri”

„Am fost șoferul lui Ilie cred că vreo trei ani. Mergeam oriunde avea nevoie. Și soțul meu are o agenda bogată. Adică parcurgeam zilnic, când era cazul și 500 sau chiar 600 de kilometri. O data îmi amintesc că mi-a venit rău, fiind la volan. Norocul nostru a fost că în mașină cu noi se afla și mama mea, că altfel nu știu cum ne descurcam”, a rememorat Ioana Năstase pentru PLAYTECH ȘTIRI.

„Ilie m-a lăudat de mai multe ori pentru modul în care conduc. Chiar le-a spus și prietenilor că Ioana conduce foarte bine, ba chiar cel mai bine! Nu mi-a spus niciodată cu cine mă compara! Dar vă garantez că am multă experiență și că-mi place să șofez”.

Probleme în paradis

Se pare că Ioana nu vrea să mai facă pe șoferul pentru Ilie Năstase. „Ilie va merge de acum înainte cu șofer personal. Dacă nu mă înșel angajase pe cineva de puțină vreme. Iar de acum înțeleg că e obligat să apeleze la varianta asta!”, adaugă Ioana Năstase.

În ultima perioadă, se pare că relația dintre cei doi s-a răcit, iar Ioana Năstase a recunosc acest lucru. A spus chiar că va sta departe de soțulsău, în următoarea perioadă.

„Pentru o vreme voi mai sta un pic deoparte. Am și eu familia mea, un fiu și o mamă. Așa că voi aștepta să se mai liniștească lucrurile. Apoi, vom vedea!”, a adăugat Ioana Năstase făcând referire la recenta ceartă din familie care se pare că s-a soldat cu o separare temporară a celor doi soți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...