Ilie Năstase, un nou scandal monstru după ce fost prins băut la volan. Val de înjurături la adresa unei jurnaliste

Anca Manolica 18.11.2022, 14:54
Ilie Năstase, un nou scandal monstru după ce fost prins băut la volan. Val de înjurături la adresa unei jurnaliste

Ilie Năstase este implicat într-un nou scandal monstru după ce fost prins băut la volan. Fostul mare tenismen la României a fost oprit de Poliția Rutieră pe un bulevard din Nordul Capitalei, în dimineața zilei de vineri, 18 noiembrie, rezultatul etilotestului indicând o valoare de aproximativ ridicată de alcool pur în aerul expirat. Ce cuvinte i-a putut adresa unei jurnaliste.

Ilie Năstase, val de înjurături la adresa unei jurnaliste

Fostul mai sportiv a gafat din nou, după ce a fost prins la volanul mașinii, pe străzile Capitalei, fiind sub influența alcoolului. Ilie Năstase a fost oprit de oamenii legii în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 noiembrie, pe străzile sectorului 1 din Capitală și nu a scăpat fără a fi pedepsit.

Potrivit informațiilor apărute, odată supus etilotestului, s-a descoperit că fostul partener al Ioanei Năstase avea o alcoolemie de până la 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Brigdara Rutieră a acționat în consecință, astfel că fostul mare campion a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile și a fost amendat cu suma de 1.305 lei.

„La data 18 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o stradă din sectorul 1 din Municipiul București.

Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, a transmis Poliția Capitalei.

Ilie Năstase, un nou scandal monstru după ce fost prins băut la volan
Ilie Năstase, un nou scandal monstru după ce fost prins băut la volan

Ce cuvinte i-a adresat acesteia

Desigur, scandalul a escaladat imediat, fostul mare sportiv arătându-se indignat de decizia luată de oamenii legii. Ba mai mult, spune că este hotărât să lase România în urmă. Însă apogeul a fost atins atunci Ilie Năstase nu s-a mai putut abține și i-a adresat cuvinte jignitoare unei jurnaliste care încerca să îi ia o declarație.

„Sunteţi prea tânără şi prea proastă ca să înţelegeţi. Spuneţi-mi un român care nu bea o bere şi se suie la volan.”, au fost declarațiile șocante ale fostului tenismen.

Ilie Năstase nu se află la prima abatere de acest gen. El a fost oprit de Poliție și în anul 2018 și sancționat pentru că a condus mașina sub influența băuturilor alcoolice. Un an mai târziu, Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe Ilie Năstase șa 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...