Ilie Năstase, dezvăluiri despre ce ”putere” are funcția lui Ion Țiriac. ”Nici hârtie igienică nu poate să ia din banii statului”

Nicu Stan 10.03.2021, 14:38
Ilie Năstase, dezvăluiri despre ce ”putere” are funcția lui Ion Țiriac. ”Nici hârtie igienică nu poate să ia din banii statului”

Ilie Năstase, dezvăluiri despre ce ”putere” are funcția lui Ion Țiriac. ”Nici hârtie igienică nu poate să ia din banii statului”. Ce se întâmplă cu fostul sportiv, citiți în articolul de mai jos.

Ilie Năstase, dezvăluiri despre Ion Țiriac. ”Are şi el o anume vârstă şi or cât de mult ar dori ”

Ilie Năstase a sărit în ajutorul prietenului său Ion Țiriac și face afirmații amețitoare, scrie playsport.ro. Astfel, Ilie Năstase nu s-ar mira foarte tare dacă Ion Țiriac ar lăsa baltă Federaţia Română de Tenis.

Ion Ţiriac a revenit în fruntea tenisului românesc în iunie 2019, însă de atunci federaţia nu a reuşit încă să-şi recupereze datoriile pe care statul le are de plătit, în ciuda faptului că a fost câştigat definitiv şi un proces în instanţă.

Ion Tiriac si Ilie Nastase, prieteni de-o viata
Ion Tiriac si Ilie Nastase, prieteni de-o viata

Federația Română de Tenis are probleme mari

Sunt foarte multe probleme la Federaţia Română de Tenis. Aproape că aş putea spune că dacă e cineva care chiar le poate rezolva, la cât de multe şi de adânci sunt, atunci doar Ion Ţiriac e acela.

În primul rând, problemele legate de buget sunt cele mai importante. Nu ştiu de ce statul român nu vrea să înţeleagă că a venit vremea de a repara ce a stricat”, a declarat Ilie Năstase.

De ce a acceptat Ion Țiriac fucția de la stat

Fostul număr 1 WTA a dezvăluit motivul pentru care Ion Țiriac a aceeptat funcția. ”Dacă cineva crede că la vârsta şi la banii lui mai are nevoie de nu ştiu ce, atunci se înşală amarnic. Domnul Ţiriac a revenit din pura sa pasiune, din dragostea pentru tenis şi copiii îndrăgostiţi încă de acest sport.

Văd că tot spune că nu mai vine nimic după Simona Halep, dar pare că nimeni nu vrea să-l asculte. Aşa suntem noi, românii, îi îndepărtăm pe cei care ne vor binele. Îi dăm la o parte, îi azvârlim, pur şi simplu. Ce, credeţi că Federaţia Română de Tenis e singurul caz? Da de unde! Uitaţi-vă cu atenţie şi veţi avea parte de multe surprize!”, a adăugat acelaşi Ilie Năstase.

Ion Țiriac are și el o vârstă

Ilie Năstase mai crede că ”la câte intrări are omul ăsta peste tot în lume, la diverse organizaţii, ar trebui regândită întreaga relaţie cu Iion Ţiriac, dar cine are urechi să asculte?!”.

Pe de altă parte, Ilie Năstase a atras atenţia şi asupra vârstei înaintate a lui Ion Ţiriac. ”Are şi el o anume vârstă şi or cât de mult ar dori să ajute, toate chestiunile astea mai lasă şi urme după ele. Numai eu ştiu câţi nervi şi-a făcut până acum cu tot felul de poveşti incredibile de la Federaţia de Tenis. Nici măcar hârtie igienică nu se poate cumpăra la federaţie din banii statului!”, a mai spus Ilie Năstase.

Urmăriți Impact.ro și pe