Invitații de la nunta lui George Simion vor mânca brânză de la Gigi Becali. Finanțatorul FCSB i-a trimis două tone liderului AUR

Andra Daoud 09.08.2022, 14:14
Invitații de la nunta lui George Simion vor mânca brânză de la Gigi Becali. Finanțatorul FCSB i-a trimis două tone liderului AUR

George Simon se pregătește pentru cea mai importantă zi din viața lui. Liderul AUR urmează să se căsătorească pe 27 august cu partenera sa, iar Gigi Becali i-a făcut deja un cadou de nuntă consistent: 2.000 de kilograme de brânză de oi. Invitații la petrecere vor savura, așadar, printre altele, și brânză trimisă de finanțatorul FCSB.

Gigi Becali i-a trimis lui George Simion 2 tone de brânză

George Simion anunța, în urmă cu câteva săptămâni, că urmează să își unească destinele cu aleasa inimii lui. Nunta va fi una tradițională, iar oricine dorește poate participa. Liderul AUR a anunțat că pot veni la eveniment susținătorii săi, în limita a 15.000 de persoane, cu condiția să se înscrie pe site-ul lui. Darul nu este obligatoriu, după cum a precizat Simion la momentul lansării invitației, însă cine dorește poate cotiza, iar banii vor fi direcționați sub formă de donație către o cauză umanitară, a explicat Simion.

Politicianul le-a spus celor care doresc să vină la nuntă la ce să se aștepte: va fi o nuntă tradițională, de la ținută, până la muzică și meniu. Printre preparatele pe care le vor savura invitații se numără și mămăliguță cu brânză, iar Gigi Becali este furnizorul principal de brânză de la nunta lui George Simion. Latifundiarul i-a dăruit liderului AUR 2.000 de kilograme de brânză de oi, după cum a declarat chiar viitorul ginere.

„Tocmai am plecat de la dl Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ. Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta.”, a dezvăluit George Simion în emisiunea lui Ionuţ Cristache.

Invitatii de la nunta lui George Simion vor manca branza de la Gigi Becali. Finantatorul FCSB i-a trimis liderului AUR 2 tone de branza
George Simion se casatoreste pe 27 august

Ce artiști vor întreține atmosfera

George Simion a mai spus că, pe lângă mămăliguță cu brânză, în meniul de la nunta sa se vor regăsi și berbecuți la proțat, precum și sarmale. Cât despre artiștii care vor întreține atmosfera, pe listă se află nume sonore din muzica românească.

„Ciobanii din Polovragi ne vor ajuta cu berbecuți, să facem la proțap, vom mai avea sarmale. Rugămintea mare-mare este să se înregistreze toată lumea pe site, pe GeorgeSimion.ro, pentru a putea avea brațară de acces. Înscrierile se fac până în 20 august, dar vrem să știm cine intră, pentru că avem informații că vor să vină oameni de-ai lui Virgil Popescu.

O să cânte Sava Negrean Brudașcu, Sofia Vicoveanca, Phoenix, multă muzică aromână. Noi avem experiența organizării, este totul calculat, baloții sunt instalați, să avem vreme bună și să fim sănătoși. Și dacă plouă, ne răcorește, că în august avem problemă cu căldura.”, a mai explicat liderul AUR.

 

Urmăriți Impact.ro și pe