Învăţătoare, nemulţumită de mărţişorul primit de la un elev. Este de necrezut cum a umilit copilul

Nicu Stan 04.03.2021, 08:00
Învăţătoare, nemulţumită de mărţişorul primit de la un elev. Este de necrezut cum a umilit copilul

Învăţătoare, nemulţumită de mărţişorul primit de la un elev. Este de necrezut cum a umilit copilul. Ce a făcut cadrul didactic după ce a primit cadoul de la micuț, citiți în articolul de mai jos.

Scandal între o familie din Argeș și învățătoarea din comună. Un elev a fost umilit pentru că i-ar fi adus un mățișor urât cadrului didactic

O învăţătoare a fost nemulţumită de mărţişorul primit de la un elev. Este de necrezut cum a umilit copilul pentru asta. Este scandal într-o comună din judeţul Argeş între familiile unui băiețel de clasa a III-a şi a învăţătoarei acestuia.

Scandalul a început după ce copilul i-ar fi dus de 1 Martie un mărțișor urât. Acum, băiatul nu vrea să mai meargă la școală și a ajuns chiar la psiholog după ce a fost umilit în faţa colegilor, susțin părinţii săi.

Învățătoarea nemulțumită de mărțișor

Totul s-a petrecut de 1 Martie, în Slobozia, Argeș, când elevul a mers la şcoală cu o ciocolată şi un mărţişor confecţionat în casă. Când învățătoarea i-a văzut mărțișorul elevului, complet nemulțumită l-ar fi umilit pe copil, spunând în faţa clasei că mărţişorul adus de elev este urât şi că n-a fost în stare să cumpere unul mai de calitate.

Doamna învăţătoare spune că băiatul meu ar fi interpretat greşit ce i-a spus. Însă sunt colegi de clasă ai copilului meu care au confirmat că s-a întâmplat cum a spus copilul meu şi că doamna l-a umilit verbal, am luat legătura cu ei. La fiecare oră, doamna învăţătoare i-a spus că îi dă cadoul înapoi”, a declarat Ionuţ B., tatăl băiatului, adăugând că doamna învăţătoare este pretenţioasă la cadouri.

De la mărțișor au apărut alte probleme

De la cadou au ieșit la suprafață alte probleme. Cadrele didactice spun că eveul ar fi hiperactiv. Tatăl copilului spune că nu există vreun document medical care să ateste că băiatul său ar fi hiperactiv, cum susțin oficialii şcolii.

Tatăl elevului nu muncește, iar mama are o pensie de handicap, veniturile familiei fiind foarte mici. În plus, copilul are de mai mult timp probleme cu vederea şi necesită implant de cristalin la ambii ochi. Operația costă 3.000 de lei.

Învățătoarea spune că tatăl elevului este pus pe scandal

A mai fost un incident acum două săptămâni. În clasă au fost aduse mai multe cărţi, iar doamna învăţătoare i-a spus băiatului meu: Tu nu cumperi că tu nu ai bani”, mai susţine tatăl băiatului.

De cealaltă parte, învăţătoarea explică că nu se pune problema să îl fi umilit pe elev, iar totul ar fi plecat de la tatăl său, care ar fi pus pe scandal.

Învățătoarea susține că elevul are probleme

Pur şi simplu i-am spus băiatului de ce a cheltuit banii când am văzut mărţişorul mai mare, gândindu-mă că este cumpărat. După care băiatul mi-a spus că mărţişorul este confecţionat de tatăl său. Nu i-am spus că nu îmi place mărţişorul. A fost o interpretare a băiatului. Pentru ce îmi faceţi imaginea ferfeniţă?

Toţi părinţii sunt revoltaţi de acel copil. Eu nu i-am făcut nimic, m-am purtat foarte frumos cu copilul. Nu ştiu ce se mai vrea. Am 24 de copii în clasă, de la clase diferite, este foarte greu. Tatăl copilului este reclamagiu, a mai avut conflicte cu oamenii din comună”, a declarat învăţătoarea.

Urmăriți Impact.ro și pe