Ce a primit Oana Roman pe post de mărțișor. Fanilor nu le-a venit să creadă

Ana Anitoiu 02.03.2021, 21:47

Oana Roman a primit un cadou fabulos pe post de mărțișor, după ce și-a exprimat dorința în acest sens. Fanilor ei nu le-a venit să creadă cum s-a răsfățat vedeta cu ocazia primei zile de primăvară din acest an. Unii au ridiculizat-o pe internet.

Ce a primit Oana Roman pe post de mărțișor

De 1 martie, o cofetărie specializată în deserturi fără zahăr a organizat un concurs, anunțând că oferă un tort primei persoane care dă un mesaj în ziua Mărțișorului. Oana Roman le-ar fi luat-o tuturor înainte. Un internaut care a văzut anunțul a întrebat dacă este vorba despre același desert pe care l-a primit vedeta, iar răspunsul a fost: ”Da. L-a vrut și i l-am oferit cadou de 1 Martie”.

Pe contul ei de Instagram, Oana Roman a avut grijă să dea multe detalii despre cadoul ei de 1 Martie și chiar să îl numească ”o minunăție de tort”. ”O minunăție de tort, fără zahăr și fără gluten. Cadoul meu de Mărțișor de la prietenii mei.”, a spus ea.

Ce a primit Oana Roman pe post de martisor. Fanilor nu le-a venit sa creada
Oana Roman si Marius Elisei

Oana Roman, ironizată pe internet: ”A dorit și i s-a dat”

La scurt timp, Oana Roman a fost ironizată de unii internauți care au considerat anormal comportamentul pe care l-a avut vedeta cu privire la acel tort. Aceștia au acuzat-o că a ”cerșit” tortul, în loc să cumpere unul.

”Onuca a dorit un tort și i s-a dat….de pomană. Aș fi curioasă cum a sunat mesajul către ei: «Dați tortul că vă fac 3 story-uri și îmi cad 2 băluțe pentru el, dar să spun că e cado nu cerșit»”, a scris un internaut, potrivit cancan.ro.

Oana Roman, mesaj emoționant despre Marius Elisei

Recent, Oana Roman a publicat un mesaj emoționant despre Marius Elisei. Vedeta a postat o fotografie în care apare zâmbind la Fontana di Trevi din Roma, în urmă cu un an și ceva. Ea a precizat că în acel moment, dacă i-ar fi spus cineva că urma să izbucnească o pandemie și apoi să ajungă la divorț, nu ar fi crezut.

”Acum fix 1 an eram la Roma la Fontana di Trevi. Roma era încă Zona Verde și nimeni nu bănuia ce avea sa urmeze, nimeni nu se gândea la proporțiile Pandemiei și la cum se va schimba viata noastră. Nu regret o secunda ca am fost în acea vacanță. A fost ultima vacanță în formula completă și Roma era orașul la care visam de foarte mult timp să ajung din nou! Dacă mi-ar fi zis cineva atunci că va urma Pandemia și apoi divorțul, nu l-aș fi crezut. Atunci eram realmente fericiți și nu ne dădeam seama”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, atac la tatăl ei

De asemenea, recent, Oana Roman l-a criticat pe tatăl ei, Petre Roman. Vedeta a dezvăluit că fostul premier nu a sunat-o pe fiica ei, Isabela, ca să îi ureze ”la mulți ani” de ziua ei de naștere, în contextul în care ea ”îl iubește sincer”. Furioasă, ea a inclus în aceeași ecuație și familia lui Marius Elisei.

”La ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră. Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: «de ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer?». În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, nici un bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiica bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”, a povestit Oana Roman într-un Instastory.