Invadarea Ucrainei, prezisă încă din 2019. Cine a ştiut că ruşii vor intra în ţara lui Zelenski

Stan Filon 21.03.2022, 18:55
Invadarea Ucrainei, prezisă încă din 2019. Cine a ştiut că ruşii vor intra în ţara lui Zelenski

Invadarea Ucrainei a fost prevăzută cu 3 ani înainte de un apropiat al președintelui Volodimir Zelensky! Olexei Arestovici este acum unul dintre principalii consilieri al președintelui Ucrainei, iar declarațiile sale care s-au adeverit acum au fost făcute în anul 2019. Consilierul este analist militar, fost ofițer al serviciului de informații al armatei ucrainene și fost purtător de cuvânt al delegației ucrainene care a supravegheat implementarea acordurilor de la Minsk.

Invadarea Ucrainei, prezisă încă din 2019

Așadar, previziunile făcute de actualul consilier al președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, au fost făcute de un om foarte implicat în apărarea statului, care știa ce înseamnă dorința Ucrainei de aderare la NATO și cum va fi aceasta privită de președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Consilierul președintelui spunea încă din anul 2019 că planul lui Vladimir Putin este refacerea fostului URSS, iar pentru asta are un plan bine pus la punct, care se întinde pe ani și ani de zile, nu este unul precipitat. Acesta a spus că Putin va face una cu pământul Ucraina, dacă țara va dori să adere la NATO.

Invadarea Ucrainei, prezisa inca din 2019
Invadarea Ucrainei, prezisa inca din 2019 de Olexei Arestovici (foto), consilierul presedintelui Zelensky

„Credeți că se grăbește?”

„Scopul lui Putin este refacerea Uniunii Sovietice și câștigarea Războiului Rece, distrugerea sistemului de securitate colectivă din Europa, prăbușirea NATO, dar nu de jure, măcar de facto, prăbușirea Uniunii Europene și discuții bilaterale cu țările Uniunii Europene față de care Rusia este mai puternică.

– Dacă ținta este să captureze aproape toată Europa, s-a împiedicat de Ucraina?

Credeți că se grăbește? Vorbim de obiective strategice. Am mai spus că operațiunea este plănuită până în 2032, 2035. Aceste lucruri nu se fac pe grabă.

– Dacă Ucraina va primi foaia de parcurs pentru aderarea la NATO, putem să vorbim despre încetarea războiului (n.red. din Donbas)?

Nu. Sub nicio formă nu vom discuta despre încheierea războiului. Din contră. Ar putea duce la o operațiune militară de amploare a Rusiei împotriva Ucrainei. Deoarece trebuie să ne distrugă din punct de vedere al infrastructurii și să transforme tot ce este aici în ruină.

– Adică Rusia va intra în conflict direct cu NATO?

Nu. Trebuie să facă toate aceste lucruri înainte să intrăm în NATO ca să nu mai fim interesanți pentru NATO. Mai precis, să nu mai fie ei interesați, că va fi un teritoriu ruinat. Cu o probabilitate de 99,9%, costul intrării noastre în NATO va fi un război mare cu Rusia. Și dacă nu intrăm în NATO, vom fi absorbiți de Rusia în 10-12 ani. Acum să alegem’’, a declarat acesta în videoclipul postat de News Alert.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...