Întorsătură de situație în cazul lui Mario Iorgulescu! Ce susține acum tatăl său, șeful LPF

Stan Filon 12.09.2023, 10:24

Întorsătură de situație în cazul lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu! Șeful Ligii Profesioniste de Fotbal a fost prezent pentru prima dată la Curtea de Apel București de la începerea cazului. Acesta le-a declarat jurnaliștilor că fiul său nu a fost drogat!

Întorsătură de situație în cazul lui Mario Iorgulescu

Așadar, procesul în care este vizat Mario Iorgulescu (28 de ani) a reînceput recent, după ce în primă instanță a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare în urma accidentului rutier pe care l-a provocat și în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața.

Luni, 11 septembrie, Gino Iorgulescu a fost prezent pentru prima dată la Curtea de Apel București de la începerea cazului., iar la ieșirea din sala de judecată șeful LPF a vorbit cu jurnaliștii. Gino Iorgulescu a declarat că are dovezi care certifică faptul că fiul său nu ar fi fost drogat în momentul în care a produs accidentul. Citește și S-a încheiat procesul lui Mario Iorgulescu. Când va fi pronunțată sentința

Intorsatura de situatie in cazul lui Mario Iorgulescu
Intorsatura de situatie in cazul lui Mario Iorgulescu

”Așteptăm să fie corectitudine”

”Eu vreau să vă spun ceva, că băiatul meu nu a fost drogat și cine mai spune că e drogat, o să aibă o mare surpriză, pentru că noi avem dovezi și o să plătească, o să îi chemăm în instanță. Așteptăm să fie corectitudine.

(n.r. cum se simte Mario?) Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ, are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește și ce face”, a declarat Gino Iorgulescu, la ieșirea din tribunal, informează prosport.ro. Citește și De ce Mario Iorgulescu nu poate face pușcărie, chiar dacă a ucis un om în accident. Explicația avocaților: „Realmente suferă”

Lupta avocaților lui Mario Iorgulescu se dă acum pentru schimbarea încadrării juridice a clientului lor. Mai exact, echipa legală a lui Iorgulescu a cerut în instanță, luni, schimbarea încadrării juridice din omor, în ucidere din culpă.

Însă, conform Prosport, instanța a respins cererea apărării, astfel că Iorgulescu va fi judecat în continuare pentru omor, așa cum și-a dorit procurorul de caz. Deși tatăl său a spus că Mario Iorgulescu nu are discernământ și este internat la diferite clinici, acuzatul din dosar a avut o perioadă în care a fost activ pe rețelele sociale. Reamintim faptul că Mario Iorgulescu a fost mutat din țară imediat după accident, într-o clinică din Italia, țară în care se ascunde de atunci.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...