Întoarcere neașteptată la Pro TV. I s-au făcut două dosare penale, dar va reveni în emisiune

Stan Filon 14.01.2021, 16:16
Întoarcere neașteptată la Pro TV. I s-au făcut două dosare penale, dar va reveni în emisiune

PRO TV a anunțat o nouă ediție a emisiunii ”Imperiul Leilor”. Surprinzătoare este revenirea în postura de Leu a unui milionar cu două dosare penale! Față de primul sezon, producătorii au anunțat câteva schimbări în componența juriului.

Milionarul cu două dosare penale revine la PRO TV

”Imperiul leilor” este un show de televiziune foarte apreciat, unde oricine își poate găsi ca artener de afaceri și investitor un om de afaceri consacrat din România. Mulți dintre oamenii de afaceri prezenți în emisiune sunt în topul celor mai bogați oameni din România.

Printre antreprenorii de succes care va face parte din juriu îl regăsim pe Mohammad Murad, președintele Phoenicia Group. Revenirea sa în echipa de jurați a fost sub semnul întrebării, după problemele cu legea pe care le-a avut chiar la alegerile locale de anul trecut, când aproape că a fost încarcerat.

Milionarul cu două dosare penale revine la PRO TV
Milionarul cu două dosare penale revine la PRO TV

A fost anunțat juriul emisiunii ”Imperiul leilor”

Mohammad Murad a fost candidat la Primăria Mangalia, iar problemele au venit imediat. Omul de afaceri a fost prins făcându-și campanie electorală și împarțind bani în ziua votului, fiind reținut pentru mită electorală.

Așa s-a ales afaceristul cu primul dosar penal. Al doilea dosar penal i-a fost întocmit după ce afaceristul a fost filmat de un post de televiziune local distribuind pachete inscripționate cu numele său și cu sloganul electoral, lucru interzis de asemenea de lege.

Omul de afaceri a spus că totul este o înscenare a contracandidaților săi, care se temeau de el. ”Este o comandă de la vârf. cred eu. De ce unii au dreptul de a sărăcit un oraș întreg și când vine o altă echipă care coagulează toate partidele pentru Mangalia încep aceste acuzații. Mi se pare foarte trist și vreau să îndemn toți mangalioții să iasă la vot”, a transmis  Murad.

”Sper să pot să fiu de folos oamenilor care au speranță”

Cu toate acestea, PRO TV anunță ca certă prezența lui Mohammad Murad în echipa de jurați ai sezonului doi ai celebrei emisiuni.

”Mă bucur foarte mult că am putut să fac o impresie bună în primul sezon. Sper să pot să fiu de folos oamenilor care au speranță, iar speranța lor să devină realitate. Rolul meu în acest sezon este să fiu eu ușa la care bate un tânăr și speranța lui să devină realitate. Dincolo de procente, sunt aici pentru a scrie încă o poveste și a nota încă un succes atât pentru mine, cât și pentru concurent.

În viața cred că cea mai importantă este măsura. Echilibrul cu care faci pas cu pas. Concurenții niciodata să nu uite curajul acasă. Să nu uite să fie oameni curajoși pentru că acesta este elementul de bază în orice succes”, a declarat afaceristul, după anunțul făcut.

Care este componența juriului emisiunii ”Imperiul leilor”:

  • Mohammad Murad, președintele Phoenicia Group,
  • Dan Șucu, proprietarul Mobexpert,
  • Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălțăminte Musette,
  • Dragoș Petrescu, fondator City Grill,
  • Bogdan Micu, Președinte Code4Nature.
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...