Înțelegerea secretă făcută de dușmanii Gigi Becali și Anamaria Prodan. La mijloc sunt trei milioane de euro

Stan Filon 02.03.2021, 08:57
Înțelegerea secretă făcută de dușmanii Gigi Becali și Anamaria Prodan. La mijloc sunt trei milioane de euro

Conflictul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan s-a cam stins. Cei doi se pare că au încheiat dialogul la distanță care ajunsese chiar și la amenințări cu corecții fizice, după ce Gigi Becali a ocolit-o frumos pe Anamaria Prodan la transferul lui Dennis Man la Parma, de altfel cel mai scump transfer din România.

Gigi Becali și Anamaria Prodan au făcut o înțelegere secretă

Este un motiv serios pentru care ci doi nu se mai atacă în presă, iar acela ar că au încheiat un pact tacit, confirmat în parte chiar de Anamaria Prodan. Chiar dacă Gigi Becali a anunțat că toâi fotbaliștii săi de la FCSB vor rupe contractele de impresariat pe care le au cu Anamaria Prodan, omul de afaceri s-a răzgândit.

Gigi Becali a realizat că un contract de impresariat nu poate fi anulat oricând și în orice condiții. Așa s-a trezit că ar avea de plată mai bine de 3 milioane de euro, bani care ar intra chiar în buzunarele impresarei cu care s-a certat și care l-a jignit cum nu l-a jignit nimeni în România, potrivit unor surse din FCSB citate de Playsport.ro.

Gigi Becali si Anamaria Prodan au facut o intelegere secreta
Gigi Becali si Anamaria Prodan au facut o intelegere secreta

Care este înțelegerea celor doi

Așadar, Gigi Becali a renunțat să mai anuleze contractele jucătorilor de la FCSB cu Anamaria Prodan, dar a cerut și ceva la schimb. Prin intermediari, prieteni comuni, Gigi Becali i-a cerut Anamariei prodan să nu îl mai atace în presa din România.

Propunerea latifundiarului din Pipera a fost acceptată de Anamaria Prodan. De altfel, soția lui Laurențiu Reghecampf nu a mai apărut în presă cu declarații despre patronul FCSB. Cu toate acestea, impresara spune că cearta cu Gigi Becali este departe de a se fi încheiat, deși recunoaște că a rămas impresara fotbalitilor de la FCSB.

”Ce împăcare, nici vorbă! Nu se pune problema, nu aș putea trece peste ceea ce mi-a facut un om caruia i-am fost mereu alături, mereu loială. Voi continua să lucrez cu aceiași jucători ca si până acum, nu s-a schimbat absolut nimic. Un contract de impresariere nu se poate încheia cu una, cu două”, a declarat ANamaria Prodan pentru sursa citată.

Anamaria Prodan nu renunță însă la procesul pe care vrea să i-l intenteze fotbalistului Dennis Man, pe care pur și simplu nu vrea să-l ierte. ”Avocatii mei au totul pregatit, cine a greșit trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deosebită cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate. Sunt în SUA acum. A fost o periodă tensionată pentru mine, așa că am decis să nu mai intru în polemici și să mă liniștesc. Nici nu am mai vrut să mai citesc presa ca să nu mă mai necajesc”, ne-a mai spus Ana.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...