Înțelegerea nebănuită pe care au făcut-o Andreea Bălan și George Burcea. Ce se întâmplă cu divorțul

Redacția IMPACT 19.03.2020, 11:53
Înțelegerea nebănuită pe care au făcut-o Andreea Bălan și George Burcea. Ce se întâmplă cu divorțul

Andreea Bălan și George Burcea au hotătât să divorțeze, însă momentan nu pot face acest lucru. Procesul va avea loc la tribunal, ci nu la notar, deoarece cele două fetițe ale lor sunt minore. Ce înțelegere au făcut cei doi legată de divorț?

Motivul pentru care Andreea Bălan și George Burcea nu mai divorțează

Având în vedere pandemia din lume, Andreea și George au luat decizia de a amâna divorțul și să se axeze pe protejarea celor două fetițe ale lor: Ella și Clara. Deși, tatăl fetițelor a plecat de acasă, despărțirea nu poate fi oficială, deoarece una dintre măsurile luate în starea de urgență declarată în România, spune că judecătorii nu mai soluționează dosare civile momentan. Reamintim că divorțul nu se poate realiza la notar, deoarece fetițele sunt minore.

andreea balan, geroge burcea, divort, decizie
Motivul pentru care Andreea Bălan și George Burcea nu mai divorțează

În acest context, Andreea a rămas izolată cu cele mici și cu mama sa, Valeria în locuința lor și a stabilit cu George să nu mai viziteze copii în acest timp. De asemenea, vedeta nu mai primește pe nimeni în casă și își dedică exclusiv timpul îngrijirii celor două fetițe. Acum, cel mai importat pentru cei doi este ca Ella și Clara să fie în siguranță.

„Andreea și George nu pot divorța acum pentru că Judecătoriile nu mai soluționează cazuri pe civil, care nu sunt urgente. Cel puțin 30 de zile va trebui să stea căsătoriți… Vor, nu vor. Andreea stă acasă cu fetițele și cu mama ei, Valeria, care nu a mai plecat de la ea. O ajută cu micuțele, gătesc împreună, se joacă, fac băiță, le mai scoate în curte, dorm împreună. Andreea nu prea primește pe nimeni acasă, în perioadă asta, de teamă virusului, și din câte am înțeles, nici George n-a mai fost să vadă fetele din acest motiv. Și el, și ea, se gândesc la micuțe, să le fie lor bine, să fie sănătoase. Ei vor divorța atunci când va fi posibil, și nu la notar pentru că nu se poate având în vedere că fetițele sunt minore”, au declarat surse din anturajul cântăreței pentru Ciao.

Certurile între Andreea Bălan și George Burcea au izbucnit acum câteva săptămâni, însă la început cei doi au preferat să pastreze detaliile departe de ochii lumii. Însă, de îndată ce adevărul a ieșit la iveală cei doi au spus lucrurilor pe nume și au anunțat că vor divorța.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI