În ce relație se află, de fapt, Andreea Bălan și George Burcea după scandalul uriaș legat de divorț: “Lucrurile între noi sunt foarte simple”

Redacția IMPACT 18.03.2020, 14:07
În ce relație se află, de fapt, Andreea Bălan și George Burcea după scandalul uriaș legat de divorț: “Lucrurile între noi sunt foarte simple”

Scandalul i-a învăluit numele Andreei Bălan, în ultima perioadă, e strâns legat de divorțul artistei de George Burcea. Cei doi sunt părinții unor fetițe minunate, și cu doar câteva zile în urmă, aceștia au sărbătorit-o pe mezina familiei lor. Totuși, deși mulți sperau la o împăcare între ei, acest lucru nu pare să mai fie posibil.

Ce relație există, în prezent, între Andreea Bălan și George Burcea?

Cântăreața a dezvăluit că divorțul lor va merge înainte. În acest sens, Andreea Bălan a anunțat pe toată lumea ce decizie a luat, în vederea separării oficiale de George Burcea. Deși inițial aceștia au mers la un notar din Capitală, ulterior vedeta s-a răzgândit și vor depune actele la Tribunal. Totodată, cei doi soți celebri sunt la un pas de semnarea actelor de divorț, deși ar fi putut să pară că amână acest procedeu.

În ce relație se află, acum, Andreea Bălan și George Burcea după scandalul uriaș legat de divorț Lucrurile între noi sunt foarte simple
Andreea Bălan și George Burcea vor divorța la un tribunal

Cu siguranță perioada în curs nu e tocmai ușoară pentru Andreea Bălan. Vedeta a traversat un șoc emoțional puternic, odată cu despărțirea de tatăl fetițelor sale, în acest mod. Cei doi sunt de părere că în acest punct o despărțire e cel mai bun mod de-a rezolva problemele dintre ei. De aceea, vor merge mai departe și vor înainta procedura de divorț. Recent, artista a explicat și în ce relații se află, în prezent, cu tatăl fiicelor ei. Singurele subiecte comune ale celor doi viitori foști soți sunt acum doar Ella și Clara.

George Burcea și Andreea Bălan nu își mai discută povestea lor de iubire, atunci când se întâlnesc. Mai mult, sunt mai aproape ca oricând să divorțeze, deși s-au căsătorit cu doar jumătate de an în urmă.

„Lucrurile între noi sunt foarte simple, discutăm strict de fete, nu ne interesează altceva despre noi, pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separaţi în fapt şi urmează să depunem şi actele. Divorţul va fi la tribunal pentru că sunt şi doi copii, la notar se putea dacă nu erau copii. Bine, tribunalele (sâc!) sunt acum în pauză… Ideea este că aşa este situaţia şi aşa va rămâne”, a povestit Andreea Bălan, potrivit unica.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe