Ce operație și-a făcut Oana Roman la abdomen. A dat tot din casă acum

Mihai Roșoiu 22.10.2020, 17:23
Ce operație și-a făcut Oana Roman la abdomen. A dat tot din casă acum

Secretul a ieșit la iveală. Oana Roman a spus ce operație și-a făcut la abdomen. Bârfele create în jurul vedetei au fost demontate chiar de ea. Oana a vorbit deschis despre intervențiile chirurgicale suferite, dar și despre obiectivele imediate. Fiica lui Petre și a Mioarei Roman se află în cea mai bună formă din punct de vedere fizic. Vestea nouă e că nu vrea să se oprească aici.

Oana Roman, pe masa de operație. Un secret dezvăluit

Ultimele apariții ale Oanei Roman au fost surprinzătoare pentru publicul larg. Fosta prezentatoare tv se află într-un continuu proces de slăbire. Apropiații Oanei spun că în acest moment avem de-a face cu cea mai bună variantă a sa.

Dupa operatie, Oana Roman e intr-o forma excelenta
Dupa operatie, Oana Roman e intr-o forma excelenta

Pentru a lămuri întreaga legendă creată în jurul actualei sale siluete, Oana Roman a dezvăluit că intervențiile chirurgicale sunt în zona abodmenului. Aceste intervenții au fost făcute imediat după ce vedeta a născut. Dezvăluirile nu se opresc aici. Se pare că aceste probleme ar fi afectat-o foarte mult din punct de vedere fizic.

Plasa pe care o are din cauza operațiilor o împiedică să facă și mișcare. Acesta este și motivul pentru care Oana Roman a fost nevoită să apeleze la alte mijloace pentru slăbit.

Proceduri pentru slăbit și o dietă corectă

Oana Roman a acordat un interviu în ziarul Click!, unde a vorbit despre modul în care a reușit să scape de kilogramele în plus:

„E simplu, am început în noiembrie anul trecut o colaborare cu o clinică din Ploiești pentru a face proceduri de remodelare corporală. Aici au niște aparate extrem de performante, practic cele mai performante din lume și, în paralel cu aceste proceduri, am  ținut și o dietă. Asta mi-am inventat-o eu singură. Adică nu este ceva ce aș putea neapărat să recomand, în sensul că eu am făcut ce am crezut eu că este ok pentru mine. Și de aceea evit să recomand această dietă.

Transformarea Oanei Roman e uluitoare
Transformarea Oanei Roman e uluitoare

În momentul acesta sunt în discuții cu un nutriționist care să mă ajute să conturez dieta aceasta. În mare, este o dietă în care am mâncat absolut orice, dar foarte puțin și foarte rar. Cam asta este ideea. Nu mi-am interzis și nu am renunțat la nimic, doar că am redus extrem de mult cantitățile și mănânc practic de două ori pe zi”, a spus vedeta.

Vedeta își dorește să mai slăbească fără operații

După ce a mărturisit ce operație a suferit la abdomen, Oana Roman a anunțat că își dorește să slăbească în continuare:

 „În momentul în care am început aceste proceduri aveam de slăbit undeva la 25 de kilograme și mai am vreo 10 de dat jos, maxim 15 kg. Am dat jos aproape 5 măsuri la haine, 12 cm în șolduri, 10 cm în talie și 12 cm la bust. Pentru că asta fac aceste proceduri corporale, te scapă de minus 5 cm la o ședință”, a conchis Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe