Instanța, lovitură grea pentru Alina Sorescu. Andreea Bălan îi plânge de milă: „O mare nedreptate!”

Badea Violeta 27.04.2023, 10:53

Alina Sorescu s-a separat de Alexandru Ciucu după un mariaj de 12 ani, iar cei doi au împreună două fetițe. De curând, judecătorii au decis ca cele două micuțe să petreacă o săptămână la mama și una la tata, iar cântăreața este devastată. Andreea Bălan înțelege perfect durerea artistei. Iată cum a comentat blondina situația colegei sale de breaslă.

Ce a spus Andreea Bălan despre Alinei Sorescu

De curând, Andreea Bălan a comentat situația prin care trece Alina Sorescu. Artista nu traversează deloc o perioadă bună după ce judecătorii au hotărât ca fiicele ei, Carolina și Raisa, să locuiască o săptămână cu ea și una cu tatăl lor, Alexandru Ciucu.

Nici Andreea Bălan nu vede deloc cu ochi buni decizia instanței. Jurata de la te cunosc de undeva, care la rândul ei are două fetițe cu George Burcea, este de părere că colegei sale de breaslă i s-a făcut o mare nedreptate și speră ca decizia judecătorilor să se schimbe, după Apelul Alinei Sorescu.

„Mi se pare o mare nedreptate ca un judecător să dea o astfel de decizie. Cum să stea o săptămână la tată, una la mamă? Copiii, la această vârstă, pot fi bulversați.

La mine tatăl are două weekend-uri, nu le respectă pentru că e plecat din țară. Dar când era în țară, le mai lua. Poți să te înțelegi să fie trei weekend-uri, patru weekend-uri, dar nu o săptămână cu o săptămână. Așa, copiii nu mai înțeleg care-i casa. Du hainele, ia hainele…”, a declarat Andreea Bălan, potrivit viva.ro.

Citește și Alina Sorescu face mărturisiri emoționante. „Cred că a văzut toată lumea.” Ce s-a întâmplat cu fiicele sale la prima vizită acasă la Alex Ciucu!

Andreea Balan
Andreea Balan sare in apararea Alinei Sorescu

„La vârsta aceasta, sunt foarte bulversate”

Blondina consideră că cele două fetițe ale colegei sale de breaslă sunt la vârsta la care trebuie să petreacă mai mult timp cu mama lor decât cu tatăl lor.

„La vârsta aceasta, sunt foarte bulversate, sunt și fetițe și trebuie să stea cu mama. Pot sta cu tata mai mult, după 15 ani, să se mute, eventual, la 15 ani cu tatăl.

Dar acum trebuie să stea cu mama, pentru că au nevoie de mamă, de căldura mamei și de bunică, fiind fetițe. Și Alina, din câte am înțeles, a făcut Apel și sunt convinsă că în Apelul ei se va schimba ceva. Vezi, un judecător decide el așa… Și poate schimbe viața a două suflete.”, a mai adăugat Andreea Bălan, conform sursei citate mai sus.

Citește și De ce Andreea Bălan şi Andreea Antonescu nu s-au mai afişat împreună după America Express. Adevărul a ieșit la iveală!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...