Înghesuială mare în centrele de vaccinare anti-Covid din Buzău. Câte persoane s-au prezentat de la primele ore ale dimineții

Elena Avramescu 20.01.2021, 10:36
Înghesuială mare în centrele de vaccinare anti-Covid din Buzău. Câte persoane s-au prezentat de la primele ore ale dimineții

Centrele de vaccinare anti-Covid din Buzău. În cursul zilei de luni, mai multe persoane s-au prezentat, voluntar, în centrele de vaccinare disponibile, față de cele programate prin intermediul platformei online. În acest sens, nu mai puțin de 470 de buzoieni au fost vaccinați, în prima zi din cea de-a doua etapă a campaniei.

Înghesuială mare în centrele de vaccinare anti-Covid din Buzău

Tot în aceeași zi s-au vaccinat și 43 de persoane care făceau parte din prima categorie (etapa I) de persoane vaccinate, fiind vorba despre cei din cadrul personalului medical care se mai pot programa pentru vaccinare până la data 1 februarie 2021.

Adina Moiseanu, subrefectul Buzăului, a fost mai mult decât surprinsă plăcut să afle că atât de mulți oameni au înțeles că vaccinarea este un lucru bun și au manifestat interesul pentru acesta.

Inghesuiala mare in centrele de vaccinare anti-Covid din Buzau
Adina Moiseanu, subrefectul Buzăului

”Am fost plăcut surprinsă să constat că, așa cum s-a întâmplat și în prima etapă a campaniei, și de data aceasta, s-au prezentat voluntar, în centrele de vaccinare, mai multe persoane față de cele programate prin intermediul platformei online”.

”Este evident că mesajul de mobilizare al nostru, al Instituției Prefectului Județului Buzău, dar și al Guvernului României, a fost înțeles de tot mai mulți dintre buzoieni, lucru care ne bucură foarte mult pe noi, cei care suntem responsabili de organizarea campaniei de vaccinare la nivelul județului”, a scris Adina Moiseanu, potrivit stiridebuzau.ro.

Adina Moisescu a lăasat și un mesaj pe pagina personală de Facebook, în care încurajează lumea să se vaccineze cât mai rapid, pentru ca astfel să revenim la o viață normală cât mai curând posibil.

”Record de persoane vaccinate într-o singură zi, la Buzău! 594 de persoane au fost vaccinate ieri, cel mai mare număr vaccinări, de când a început campania în județul Buzău, într-o singură zi!  Este evident efortul pe care îl fac medicii și întreg personalul medical pentru a asigura o desfășurare în bune condiții a companiei de vaccinare. În plus, este de necontestat faptul că buzoienii își doresc să participe activ, încurajând astfel întoarcerea la o viață normală cât mai curând posibil.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...