Înghesuială la vaccinarea cu mici gratuiți de la Piaţa Obor. Oamenii stau la cozi de azi-dimineaţă pentru a profita de super oferta primarului Sectorului 2

Nicu Stan 11.06.2021, 13:53
Înghesuială la vaccinarea cu mici gratuiți de la Piaţa Obor. Oamenii stau la cozi de azi-dimineaţă pentru a profita de super oferta primarului Sectorului 2

Înghesuială la vaccinarea cu mici gratuiți de la Piaţa Obor. Oamenii stau la cozi de azi-dimineaţă pentru a profita de super oferta primarului Sectorului 2. Câte zile va ține oferta bizară.

Ofertă șoc în Piața Obor. Vaccinare anti-coronavirus contra 3 mici cu muștar și pâine. Bucureștenii au format imediat coada

Este coadă la vaccinarea cu mici gratuiți de la Piaţa Obor. Bucureștenii stau la cozi de azi-dimineaţă pentru a profita de super oferta primarului Sectorului 2.

Astfel, cei care se vaccinează anti-coronavirus primesc trei mici, două chifle și o apă plată. Cei care s-au vaccinat primesc un voucher cu care se prezintă la terasa din Obor. Predă voucherul la terasa din incinta Pieții Obor și primesc în schimb meniul de mâncare.

Oferta vaccinare anti-covid contra mici, valabilă și weekendul viitor
Oferta vaccinare anti-covid contra mici, valabilă și weekendul viitor

Românii au format coada înainte de a se deschide centrul de vaccinare

Astfel, oamenii s-au așezat la rând încă de dinainte ca centrul de vaccinare să fie deschis. La ora 9:00, câteva zeci de persoane se vaccinaseră deja și primiseră voucherul cu oferta de mici cu muștar, chifle și apă plată.

Procedura de vaccinare de la Obor nu este diferită față de alte centre de vaccinare, ci este aceiași.  Oamenii completează chestionarul de triaj, se vaccinează, așteaptă câteva minute sub supraveghere medicală, pentru a preîntâmpina eventualele reacții adverse.

La Obor, romanii au la dispoziție două vaccinuri anti-covid

De asemenea, oamenii se pot vaccina rapid și fără programare și pot alege între serul de la Pfizer și cel de la Johnson & Johnson.

Diferența față de alte centre de vaccinare esre aceea că la Bucur Obor, după ce primesc adeverința de vaccinare, oamenii primesc și voucherul pe care îl pot folosi până în 15 iunie. Anunțul privind deschiderea centrului de vaccinare de la Piața Obor, precum și oferta de mici a fost făcut încă de marți de primarul sectorului 2, Radu Mihaiu.

Vaccin anti-covid contra mici se va repeta și săptămâna viitoare

Programul centrului de la Piața Obor este vineri și sâmbătă, 11 si 12 iunie, de la 8:00 la 20:00, iar duminică de la 8:00 la 18:00. Primarul sectorului 2 speră să facă asta la Piața Obor la fiecare sfârșit de săptămână. Săptămâna aceasta și cealaltă sunt trecute în plan deja, urmează să se stabilească pentru celelalte săptămâni.

”Acest eveniment cu mici să îl repetăm în fiecare final de săptămână. Avem săptămâna aceasta și săptămâna viitoare antamate”, a spus Radu Mihaiu.

Bucureștenii, încântați de ofertă

”Eu n-am venit pentru mici, am venit pentru vaccin, că pe mine cel mai mult mă interesează sănătatea mea. Micii, normal că sunt buni și ei. Cred că voi merge să îi iau”, a spus o doamnă de la rând.

Urmăriți Impact.ro și pe