EXCLUSIV

Îngenuncheată de facturile uriașe, Dana Marijuana se mută într-un container: ”Va fi puțin greu”. De ce nu va locui și cu iubitul ei EXCLUSIV

Rebeka Pascu 24.05.2023, 15:42

Dana Coteanu Marijuana este decisă să facă schimbări majore în viața sa! Cântăreața ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Impact.ro, că are de gând să se mute, definitiv, departe de Capitală, într-un container. Ea ne-a mai spus și de ce iubitul ei, cu care avea de gând să se căsătorească, nu o va însoți.

Dana Marijuana se mută într-un container

Dana Marijuana și Valentin formează un cuplu de aproximativ un an de zile. Cei doi aveau planuri mari de viitor, ba chiar aveau de gând să se căsătorească. După  tragedia prin care a trecut fostul ei iubit, acum, Dana pare din nou fericită, de data asta, în brațele lui Valentin.

Se pare, însă, că povestea lor de dragoste trebuie să continue la distanță, pentru că Dana a făcut alegerea de a se muta definitiv din București, într-un container. Într-un interviu exclusiv pentru Impact.ro, Dana Marijuana ne-a dezvăluit și ce spune iubitul ei despre decizia solistei.

Dana Marijuana se muta intr-un container
Dana Marijuana se muta intr-un container

Dana Marijuana părăsește Capitala

Solista Dana Marijuana a ales să se despartă definitiv de București. Cântăreața a decis să facă o schimbare majoră în viața ei, astfel că va părăsi Capitala. Din păcate, iubitul nu i se va putea alătura. În exclusivitate pentru Impact.ro, Dana Marijuana ne-a spus unde și cu cine va locui.

“Eu o să mă mut din București, iubitul meu încă lucrează și nu poate veni, așa că o să facem naveta unul la altul. Nu mă despart de tot de București, pentru că am familia și actele aici. Asta o să fie… Nu ne despărțim de tot! Mă mut la Vama Veche, la mare. O să o iau pe fiica cea mică cu mine, iar cea mare va rămâne în București cu tatăl ei. Am un teren acolo de 300 de metri, cu niște containere, ca un fel de apartament cu 3 camere. O să îmi aștept și prietenii acolo. O să fie frumos! O să vină și iubitul meu, la un moment dat, dar, până atunci, va fi puțin greu”, ne-a mai declarat Dana Marijuana, în exclusivitate pentru Impact.ro

“Facturile m-au omorât!”

Sătulă de facturile uriașe din București, Dana Marijuana nu a mai suportat stresul, așa că și-a luat inima în dinți și a decis că cea mai buna soluție ar fi să părăsească Capitala și să se mute într-un container, în Vama Veche, pentru a putea fi mai liniștită. Mutarea va avea loc în luna iunie.

“Mă voi muta la jumătatea lunii iunie. Nu mai pot cu stresul din București. Facturile m-au omorât! Nu mai pot! Din cauza asta plec, ca să scap de stresul ăsta. Eu am problemele mele cu nervii, aș vrea să fiu mai liniștită, să nu mai fiu stresată”, ni s-a mai confesat solista, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe