Informații noi în cazul Caracal! Gestul șocant pe care l-a făcut Dincă în închisoare

Redacția IMPACT 29.02.2020, 13:03
Informații noi în cazul Caracal! Gestul șocant pe care l-a făcut Dincă în închisoare

Cazul Caracal căpătă noi proporții, după ce a fost dezvăluit ce gest a făcut Gheorghe Dincă în închisoare. Cel care a recunoscut încă de vara trecută că le-a ucis și incinerat pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu se află încarcerat alături de complicele său. Bărbatul de 66 de ani va rămâne în spatele gratiilor, odată cu cea mai nouă decizie dată de Tribunalul Olt.

Informații noi în cazul Caracal! Gestul șocant pe care l-a făcut Dincă în închisoare

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în luna ianuarie din acest an, pentru opt infracțiuni. Printre acestea se numără traficul de minori, viol, omor calificat, dar și profanare de cadavre sau morminte. Complicele bărbatului cu o minte criminală, Ștefan Risipițeanu, a fost și el autorul abuzurilor aduse asupra Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani răpită și sechestrată de către Dincă. De aceea, magistrații au hotărât să îl trimită în judecată sub acuzația de viol.

În momentul de față, Gheorghe Dincă ar avea o nouă pretenție, deși se află la închisoare. Acesta este încarcerat la Penitenciarul Craiova. La fel și complicele lui, Ștefan Risipițeanu. Fostul mecanic auto a surprins de curând atunci când și-a formulat doleanța. Dincă își dorește în prezent să beneficieze de pază dublă. Și-a motivat această cerere prin faptul că se teme de familiile Alexandrei și Luizei. Le-ar fi spus celor din preajma lui că rudele fetelor ar fi în stare de orice, dacă l-ar prinde.

”La pușcărie este păzit foarte bine, iar la tribunal, își dorește să fie la fel, pentru a se evita incidentele cu părinții supărați”, au dezvăluit surse din apropierea cazului Caracal, potrivit celor de la wowbiz.ro.

Informații noi în cazul Caracal! Gestul șocant pe care l-a făcut Dincă în închisoare
Ies la iveală noi detalii legate de cazul Caracal. A fost dezvăluit ce gesturi face presupusul criminal al Alexandrei în spatele gratiilor

Mai mult, criminalul din Caracal ar avea în momentul de față și anumite probleme de ordin psihic. Se pare că acesta nu mai suportă toată presiunea, dar și stresul la care este supus. Dincă se află de mai bine de șase luni în spatele gratiilor.

„S-a plâns că nu mai rezistă în celulă, că vrea să se termine totul. Nu se simte bine și îl afectează orice lucru, mai ales că procesul va fi unul dur. Omul a zis clar… «nu mai pot, o să clachez». Cam asta este starea lui acum”, a mai fost dezvăluit despre autorul crimelor din Caracal.

Urmăriți Impact.ro și pe