Informații năucitoare în cazul Caracal! Ce făcea Luiza în momentul în care Alexandra suna la 112. Cine l-ar fi ajutat pe Dincă să o răpească pe tânără

Redacția IMPACT 15.10.2019, 15:41
Informații năucitoare în cazul Caracal! Ce făcea Luiza în momentul în care Alexandra suna la 112. Cine l-ar fi ajutat pe Dincă să o răpească pe tânără

Noi informații apar în cazul crimelor din Caracal. Cele mai recente date arată că în curtea bunicului Luizei Melencu ar fi fost aruncată, în urmă cu ceva timp, o scrisoare anonimă. În scrisoare se făcea referire la Luiza Melencu, tânăra de 18 ani care fost răpită în luna aprilie a acestui an de Gheorghe Dincă.

Autoritățile nu au făcut încă publice toate detaliile care se regăsesc în scrisoare. Mama Luizei Melencu spune că în scrisoare este menționată „Femeia în roşu”, cea care a fost surprinsă în apropierea tinerei, înainte că aceasta să se urce în mașina fiului lui Gheorghe Dincă, transmite evz.ro.

Binucl Luizei Melencu a declarat că în scrisoare se menționează că nepoata sa ar fi fost scoasă din casa lui Gheorghe Dincă, prin spate, chiar în momentul în care Alexandra Măceșanu suna la 112. Fiul lui Dincă ar fi fost persoana care a luat-o pe Luiza cu mașina, după ce aceasta a fost scoasă din casă.

„Daţi-mi voie să vă zic din sursă sigură că această doamnă are o fată” este fraza menționată în debutul scrisorii.

Georgeta Melencu despre cazul din Caracal
Monica Georgeta Melencu despre cazul din Caracal

„Pentru noi e un calvar orice scrisoare… Nu ştiu ce să mai cred. E ceva… nu ştim ce să mai credem, după cine să ne mai luăm. Noi avem impresia că toate sunt false. În primul rând, azi e dată de 14, astăzi Luiza face şase luni de când a plecat. Un răspuns concret nu avem. Toate autorităţile merg pe o singură pistă, asta e cel mai dureros. Părerea mea este că Luiza nu este moarte. Pe altă pistă nu se merge… O să se muşamalizeze cât de curând, părerea mea”, a spus mama Luizei Melencu, în contextul tragediei odioase de la Caracal.

 

Ce spune presa din Italia despre Cazul Caracal

Mama Luizei Melencu a fost contactată de o echipă de jurnaliști in Italia, care susține că autoritățile din România nu fac toate demersurile necesare pentru a vedea dacă există posibilitatea ca adolescenta să fi fost scoasă din România și predată unor rețele de traficanți de carne vie.

„După datele apărute despre Gheorghe Dincă că a avut fete în Italia, Luiza este căutată acolo. Am fost sunată din Italia de jurnaliști ca să dau date. O caută cei din Italia. Statul român nu face nici un fel de căutări peste granițe. Nici măcar nu este dată în consemn. Aici avocatul nostru a făcut niște solicitări în urmă cu trei luni pentru audierea unor persoane și au fost acceptate abia acum”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei.

Urmăriți Impact.ro și pe