Informații cutremurătoare aflate astăzi, la termenul de la Tribunalul Olt din dosarul Caracal: „Anchetatorii ascund erorile pe care le-au făcut anterior voit”

Alexandrina Toader 07.04.2021, 12:21
Informații cutremurătoare aflate astăzi, la termenul de la Tribunalul Olt din dosarul Caracal: „Anchetatorii ascund erorile pe care le-au făcut anterior voit”

Informații cutremurătoare aflate astăzi, din dosarul Caracal. Peste 80 de martori ar trebui audiați, în total, în dosarul Caracal, iar 7 au fost citați pentru termenul de astăzi de la Tribunalul Olt. Avocații familiei Melencu îi acuză pe magistrați că prin audierea atâtor persoane trag de timp pentru ca probele tehnice să dispară.

Informații cutremurătoare aflate astăzi, din dosarul Caracal

Procesul a început puțin după ora 10:00, iar Gheorghe Dincă a fost adus la proces cu o dubă a Penitenciarului Craiova. La scurt timp a ajuns și avocata Carmen Obârșanu, care a explicat ce se va întâmpla la termenul de astăzi.

Este programat pentru audierea unor persoane din anturajul lui Dincă, nu sunt persoane importante, sunt persoane care au vorbit cu Dincă în perioada anului 2019 și vor mai fi cereri de probațiune din partea mea care se referă la partea tehnică. Eu consider că partea tehnică are relevanță față de audierea martorilor. Dincă nu o să spună niciodată adevărul, iar anchetatorii cu atât mai mult ascund și ei erorile pe care le-au făcut anterior voit sau nevoit, a precizat Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu.

Ea a mai spus că șapte martori au fost citați la termenul programat astăzi din cei peste 80 câți vor fi audiați în total.

O răpire nu se face și nu s-a făcut cu martori. Sunt peste 80 de martori, 58 de pe lista parchetului din rechizitoriu, încă 2 din oficiu, alții invocați de partea Alexandrei, alții din partea nostră și mai sunt alții din partea lui Dincă și Risipițeanu (…) Câțiva ani va dura această audiere, până se vor șterge probele tehnice care sunt esențiale în acest dosar. Din ce au declarat martorii în acest dosar vă spun că nu am avansat cu absolut nimic, a mai spus avocata.

Informatii cutremuratoare aflate astazi, la termenul de la Tribunalul Olt din dosarul Caracal
Informatii cutremuratoare aflate astazi, la termenul de la Tribunalul Olt din dosarul Caracal

„Ar trebui să se verifice unde au fost telefoanele celor două fete după dispariție”

Apărătoarea familiei Luizei a spus că a atras atenția anchetatorilor, care ar trebui să fie probele care să fie prezentate cu prioritate în fața instanței.

Ar trebui să se verifice legăturile telefonice, ar trebui să se verifice unde au fost telefoanele celor două fete după dispariție, de unde au emis, care sunt desfășurătoarele, apelurile primire, date, pentru că în ceea ce o privește pe Luiza telefonul ei este undeva ascuns, cel al Alexandrei, am făcut ieri reconstituirea, nici măcar la jumătatea drumului nu a ajuns telefonul când l-am aruncat din șosea, deci e clar că a fost plantat așa și nu înțeleg de ce familia Alexandrei nu înțelege să formuleze probe în apărare, a adăugat avocata.

Acesta este cel de-al optulea termen în dosarul Caracal. În ședintele trecute au fost audiați mai mulți martori, printre care și Alexandru Cumpănașu si au fost analizate o parte din probe. În acest dosar, Gheorghe Dincă este acuzat că le-a răpit, violat și ucis pe Alexandra Măceșeanu și Luiza Melencu. El este judecat pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte. Următorul termen va fi în data de 7 aprile când va continua audierea martorilor.

Urmăriți Impact.ro și pe