Andreea Antonescu are o suferință neștiută, se luptă cu boala încă din copilărie. ”Beau și zece litri de apă pe zi” (Exclusiv)

Nicu Stan 22.08.2021, 19:13
Andreea Antonescu are o suferință neștiută, se luptă cu boala încă din copilărie. ”Beau și zece litri de apă pe zi” (Exclusiv)

Andreea Antonescu are o suferință neștiută de către publicul larg. Artista se luptă cu boala gravă încă din copilărie. Astfel, artista este nevoită să bea și câte zece litri de apă pe zi. Boala a fost descoperită încă de pe vremea când Andreea Antonescu avea doar doi anișori.

Andreea Antonescu, grav bolnavă încă din copilărie. Care este suferința necunoscută a artistei

Andreea Antonescu suferă de foarte muți ani de o boală foarte gravă. Din această cauză, cântăreața este nevoită să bea și câte 10 litri de apă pe zi. Andreea Antonescu nu avea nici măcar doi ani când a fost diagnosticată cu sindromul nefrotic, o boală gravă a rinichilor.

Pentru această boală, la vremea descoperirii ei, a fost necesar tratament cu citostatice. Astfel, Andreea reușește să țină boala sub control de atâția ani, însă cu mari sacrificii.

Andreea Antonescu nu are voie sa petreaca prea mult timp in apa
Andreea Antonescu nu are voie sa petreaca prea mult timp in apa

Andreea Antonescu, copilărie grea din cauza bolii

Andreea Antonescu este tot timpul plină de energie, stare de bine pe care o împrăștie în jurul său. Este neobosită pe scenă și cu zâmbetul mereu pe buze. Cu toate astea, în spatele acestei atitudini pozitive, se ascunde o mare suferință, care i-a marcat viața.

Boală gravă a rinichilor, sindromul nefrotic, descoperită la un an și opt luni, a făcut-o să fie diferită de celelalte fetițe de leatul ei.

A stat șase luni în spital

A trebuit să stea internată nu mai puțin de șase luni în spital și a făcut tratament cu citostatice, pentru vindecare. Astfel boala nu i-a mai dat de furcă, Andreea devenind o artistă cunoscută, numai că viața ei este una plină de restricții, atât alimentare, precum și altele.

Artista nu are voie să mănânce orice, să facă plajă sau să petreacă prea mult în apă. În plus, uneori bea și câte zece litri de apă pe zi.

Andreea Antonescu, probleme după Survivor

”Acum sunt bine, încerc să am un regim alimentar sănătos, nu mai mănânc atât de multe dulciuri.

Am mai avut o problemă doar după ce m-am întors de la Survivor, din Republica Dominicană. Nu aș fi participat, dacă aș fi simțit că mă expun vreunui risc. În copilărie, mi-aș fi dorit să fac sport, dar nu am avut voie.

Andreea Antonescu ține boala sub control

A trebuit să țin boala sub control. M-am protejat extrem de mulți ani. Nu am mâncat sărat, nu am stat la plajă și nici în apă, ci mereu sub umbrelă, dacă era soare. Uneori, beau și câte zece litri de apă pe zi”, a declarat Andreea Antonescu penru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe