Incident violent în București! Un tânăr a transmis live pe Facebook momentul în care a înjunghiat un polițist Video

Stan Filon 03.04.2021, 08:06
Incident violent în București! Un tânăr a transmis live pe Facebook momentul în care a înjunghiat un polițist Video

Un incident foarte violent a avut loc în București, unde un bărbat a mers la secția 9 de Poliție pentru a înjunghia un polițist. Totul a fost transmis live pe Facebook. Agresorul a spus că va înjunghia un polițist, a arătat fanilor săi cuțitul pe care îl avea în dotare, dar nimeni nu a sunat la 112 să anunțe intențiile bărbatului.

Un tânăr a transmis live momentul în care a înjunghiat un polițist

Un bărbat de 28 de ani a transmis live pe Facebook un incident extrem de violent. Bărbatul a promis urmăritorilor săi că va înjunghia un polițist. A plecat spre secția de poliție înarmat cu o armă albă. ”Intră să vezi cum spintec un polițist în doua”, spunea acesta urmăritprolor săi. A ajuns la secția de poliție, a intrat pe poartă, apoi l-a chemat pe un polițist.

Omul legii a venit la bărbat, fără să știe ce intenții avea acesta. Agresorul nu a stat deloc pe gânduri și și-a dus planul la bun sfârșit. L-a înjunghiat pe polițist de mai multe ori. Pe filmare se aude însă un scurt dialog din care se aude doar: ”ce ai avut cu”.

Agresorul a mai fost la Secția 9 de poliție

Acum s-a aflat însă că nu avea nimic cu polițistul respectiv, ci ar fi procedat așa cu orice om al legii care i-ar fi ieșit în cale. Agresorul a reușit să-l înjunghie de mai multe ori pe polițist în picior. Acesta s-a mobilizat însă și a ripostat, ba chiar a reușit să-l imobilizeze pe agresor, ajutat de un coleg de secție.

Anchetatorii au aflat că bărbatul în vârstă de 28 de ani consumase alcool înainte să atace și era supărat pentru că pierduse recent pe cineva drag. Se pare că nu era pentru prima dată la Secția 9, mergând acolo de mai multe ori pentru a se autodenunța pentru furturi pe care le-ar fi comis.

Polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost reținut pentru ultraj și riscă 7 ani de închisoare. Tânărul în vârstă de 28 de ani mai este cercetat într-un dosar de furt.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...