Constanța: Polițist înjunghiat fără milă de către un bărbat aflat sub influența stupefiantelor. Ce s-a întâmplat cu agresorul recalcitrant

Elena Avramescu / 27.01.2021, 11:44
Constanța: Polițist înjunghiat fără milă de către un bărbat aflat sub influența stupefiantelor. Ce s-a întâmplat cu agresorul recalcitrant

Polițist înjunghiat fără milă. S-au tras focuri de armă azi noapte la Eforie, dupa ce un bărbat a înjunghiat un polițist iar apoi a fugit.  Era puțin trecut de ora 21:00, cand un localnic din Eforie a sunat la 112 și a anuntat că un individ recalcitrant tulbură liniștea și ordinea publică.

Polițist înjunghiat fără milă

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a încercat să îl legitimeze pe bărbatul pus pe harță. A refuzat, astfel că polițiștii au încercat sa il imobilizeze, moment in care acesta a scos o armă alba și l-a injunghiat pe unul dintre ei, în zona abdominală.

În aceasta seară polițiștii au fost sesizați că un bărbat este recalcitrant si violent. S-a deplasat imediat o patrulă cu doi polițiști , care au încercat să îl legitimeze, a refuzat, apoi a opus rezistență și, ca să scape, a scos un cuțit cu care l-a înjunghiat pe unul dintre colegii mei și a fugit. Ambii au plecat în urmărire și au tras două focuri în plan vertical, dar el a reușit să fugă, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Zeci de polițiști și jandarmi au organizat mai multe filtre și au periat localitatea. În cele din urma l-au gasit pe bărbat pe faleza din Eforie Nord. Nici de data aceasta bărbatul nu a avut un comportament diferit de oamenii legii. Ba mai mult decat atât, asupra lui avea un obiect înțepător pe care intenționa să îl folosească dacă era nevoie.

Politist injunghiat fara mila
Agresorul care a injunghiat politistul

A fost prins pe faleză. Pentru aceste căutari au fost mobilizați zeci de polițiști. Colegul nostru este la spital, conștient și iîn afara pericolului. Cand a fost găsit agresorul, a opus rezistențăa și nu a vrut să fie legitimat și imobilizat. Din primele cercetari este vorba de un barbat de 42 de ani cu dublă cetățenie, a mai spus Andreea Iliescu.

Bărbatul locuiește în New York, iar în România, la Eforie, venise în vizită la mama lui. Are dublă cetățenie română și americană. Polițiștii spun că nu consumase alcool însa nu exclud ca bărbatul să fi fost sub influența stupefiantelor. Polițistul rănit a fost transportat la spitalul județean Constanța, iar medicii spun că, deși rana suferită este una destul de profundă, starea lui de sănătate este stabilă. Deși purta vesta antiînjunghiere, lovitura i-a fost aplicată sub aceasta. Agresorul va fi cercetat pentru infracțiunea de ultraj, însa dacă polițistulul va necesita un număr mai mare de îngrijiri medicale, atunci și încadrarea juridical va fi schimbată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI