Incident auto grav pe Dealul Negru. Un TIR încărcat cu panouri solare s-a răsturnat

Elena Avramescu 13.07.2022, 11:00

Un nou incident auto grav s-a petrecut în această dimineață, mai precis pe porţiunea de DN7 / E 81 dintre Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, cunoscută drept Dealul Negru. Această zonă este cunoscută pentru tragicele accident rutiere. De data aceasta, un TIR cu panouri solare s-a răsturnat la km 163 al DN7 / E 81, în localitatea Milcoiu – Vâlcea, pe partea carosabilă, pe sensul de mers Piteşti – Râmnicu Vâlcea.

TIR răsturnat pe Dealul Negru

Imediat după producerea accidentului, ISU Vâlcea a anunţat că s-au alocat pentru intervenţie un echipaj de descarcerare, un echipaj cu autospecială pentru stingere cu apă şi spumă (ASAS), un echipaj SMURD şi 10 subofiţeri din cadrul Gării de Intervenţie Râmnicu Vâlcea, dar şi un echipaj din partea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ).

„În urma incidentului a rezultat o singură victimă de sex masculin, cu traumatism la membrele superioare şi inferioare, monitorizată de către SMURD Vâlcea”, a menţionat Octavian Fulger, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Victima rezultată în urma accidentului este chiar şoferul TIR-ului, un cetăţean bulgar.

„Victima de cod verde a fost preluată de către SMURD Vâlcea pentru a fi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier. Traficul se desfăşoară pe un singur sens de mers”, a spus şi purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Vâlcea, Georgiana Stancu”.

Incendiu pe Dealul Negru, urmat de un accident auto pe Valea Oltului

Un incident rutier a reușit să blocheze complet circulaţia pe acest tronson, de această dată între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, pe DN7/E 81, în judeţul Vâlcea, mai precis între între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, după ce două autovehicule s-au ciocnit pe raza localităţii Bujoreni. O autoutilitară Renault s-a lovit de autoturism marca Opel, cel din urmă fiind proiectat în şantul de pe marginea drumului.

„Membrii echipajelor SMURD şi descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au fost solicitaţi să intervină în urma producerii unui accident rutier în comuna Bujoreni, pe DN7. La faţa locului s-au deplasat şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vâlcea.

În urma coliziunii a două autovehicule au fost găsite două victime conştiente, neîncarcerate, care au primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ. În urma evaluării, acestea au refuzat transportul la spital”, a transmis, imediat după producerea accidentului, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Reprezentantul ISU a declarat că circulaţia pe DN 7 / E 81, Valea Oltului, a fost blocată temporar în urma accidentului rutier. În plus, cu numai o oră înainte, tot pe DN 7/E 81, între Râmnicu Vâlcea şi Piteşti, mai bine de o jumătate de oră, traficul a fost întrerupt complet din cauza unui microbuz pentru transport persoane, care a ars în trafic.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...