Încep tensiunile la Asia Express. Mihai Petre, jignit de unul dintre concurenți

Ana Anitoiu, Adrian Dumitru 18.10.2021, 10:16
Încep tensiunile la Asia Express. Mihai Petre, jignit de unul dintre concurenți

Încep tensiunile la Asia Express, unde concurenții sunt tot mai obosiți și tot mai exasperați de condițiile vitrege pe care trebuie să le îndure în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. Mihai Petre a fost jignit de unul dintre concurenți.

Cum a fost jignit Mihai Petre la Asia Express

Din cele nouă echipe care s-au aflat la startul competiției au mai rămas șapte, după ce Alexandra Ungureanu și mama ei, dar și Connect-R și Shift au fost eliminați. Ceilalți concurenți care au rămas pe ”Drumul Împăraților” simt că le este din ce în ce mai greu, astfel că au început să apară tensiuni de proporții.

La una dintre probe, concurenții au fost provocați să picteze tricouri cu modele tradiționale specifice zonei în care se aflau. Vedetele au avut un timp la dispoziție pentru a privi un model, după care au făcut tot posibilul să-l reproducă.

Însă, n-a fost ușor. Unii dintre concurenți nu și-au putut aminti modelul de pe tricou, iar alții nu puteau găsi formele potrivite ca să-l imprime. Cât timp toată lumea alerga de la masă la locul unde erau puse ștampilele, între Zarug și Mihai Petre au apărut tensiuni.

Incep tensiunile la Asia Express. Mihai Petre, jignit de unul dintre concurenti
Zarug si sotia lui

În haosul creat în orașul Tokat din Turcia, Mihai Petre a fost jignit de Zarug, care a spus că vedeta a vrut să-l destabilizeze. Coechipierul lui Lorelei Bratu a spus că el are studii și că nu este ”un simplu dansator”, ca rivalul lui.

„Încerca probabil să mă destabilizeze. El crede că îi merge, dar eu nu sunt dansator. Eu chiar am făcut școală. Nu m-a interesat niciunul cel face, că noi aveam treaba noastră. (…) Petre ca de obicei o arde casual, iar Elwira făcea toată treaba. El stă, dă din gură și Elwira muncește”, a mai adăugat el.

Soții Natanticu, insultați la Asia Express

De asemenea, în vizorul lui Zarug au intrat soții Natanticu. Concurentul l-a numit pe Cosmin Natanticu ”șarpe”, iar pe soția lui, Eliza, a numit-o ”șopârlă”. ”Se auzea gura lui șarpe-miu din familia Reptilă”, a spus el.

”Noi suntem cuplul Reptilă. Lizard, de la Lizi. Și șarpe-miu, că așa…El a început să îmi spună mie că sunt șarpe, cică se potrivește. Păi dacă eu sunt șarpe, Lizi ce poate să fie?! El oricum are pentru toți. Și noi avem”, a spus Cosmin Natanticu despre felul în care el și soția lui au fost numiți de Zarug la Asia Express.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...