Incendiu violent în Parcul IOR din Capitală. Flăcările se manifestă pe o suprafață de 1.200 de metri pătrați

Elena Avramescu 01.08.2022, 13:59
Incendiu violent în Parcul IOR din Capitală. Flăcările se manifestă pe o suprafață de 1.200 de metri pătrați

Un nou incendiu a izbucnit în București, în cursul acestei dimineți, în cunoscutul parc IOR, la numai două săptămâni după cel din Parcul Natural Văcărești, unde aproxiamtiv 4.000 de metri pătrați au fost afectați. În urmă cu scurt timp, pompierii au fost chemați de urgență și acționează cu patru autospeciale de stingere.

Parcul IOR din București, incendiat

Din primele informații s-a aflat că în jur de 1.200 de metri pătrați din Parcul IOR au fost afectați. Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU B IF, a declarat că „ard aproximativ 1200 metri pătrați de vegetație, cu flacără deschisă. Intervin la fața locului patru autospeciale de stingere”.

Se pare că cele mai mari flăcări au fost zărite în zona stației de metrou din zonă.

Incendiu violent in Parcul IOR din Capitala
Incendiu in Parcul IOR

Incendiu în Parcul Natural Văcărești

Cu două săptămâni în urmă, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București Ilfov au declarat că un incendiu puternic a izbucnit în Parcul Natural Văcărești, unde flăcările au afectat o suprafață de 4.000 de metri pătrați.

Astfel că patru autosepciale de singere au fost mobilizate joi după-amiază, iar focul s-a manifestat la aproximativ 500-700 de metri distanţă faţă de Splaiul Unirii.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația din Parcul Natural Văcărești, suprafață afectată 4000 mp. (…) Incendiul este localizat”, au informat pompierii.

După câteva ore, incendiul a fost localizat și stins, după cum au transmis reprezentanții ISU Bucureşti-Ilfov.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...