Incendiu puternic într-un bloc de nefamilişti din Craiova. 60 de persoane au fost evacuate de urgență

Elena Avramescu 22.02.2023, 08:51
Incendiu puternic într-un bloc de nefamilişti din Craiova. 60 de persoane au fost evacuate de urgență

Clipe de panică pentru 60 de persoane din Craiova, care au fost evacuate dintr-un bloc de nefamilişti din cauză că în această dimineaţa a izbucnit un incendiu puternic. În cele din urmă, acesta a fost stins de pompierii ISU Dolj după o intervenţie cu 7 autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

60 de persoane, evacuate în urma unui incendiu în Craiova

ISU Dolj a menționat că respectivul bloc se află pe strada Dâmboviţa din Craiova, iar la sosirea echipelor de intervenţie incendiul se manifesta într-o încăpere cu degajare mare de fum, astfel că s-au autoevacuat în jur de 30 de persoane.

Incendiu puternic intr-un bloc de nefamilisti din Craiova
Incendiu in Craiova

În timp ce se încerca stingerea focului, au mai fost evacuate alte 30 de persoane, în timp ce patru persoane au suferit atacuri de panică. Camera în care se manifesta incendiul era bucătăria comună, dar, din fericire, la momentul izbucnirii incendiului nu se afla nimeni la interior.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...