Incendiu de ultimă oră în centrul Bucureștiului. Fațada unui bloc a fost afectată, pompierii au intervenit de urgență

Stan Filon 10.03.2023, 18:06
Incendiu de ultimă oră în centrul Bucureștiului. Fațada unui bloc a fost afectată, pompierii au intervenit de urgență

Este incendiu în București! Un bloc a fost cuprins de flăcări, după ce un incendiu menajer se pare că s-a extins rapid. La fața locului au sosit mai multe echipaje de pompieri, care încearcă să stingă vâlvătaia. Oamenii au fost evacuați de urgență!

Incendiu de ultimă oră în centrul Bucureștiului

Un incendiu de proporții a cuprins un bloc din București. Flăcările au cuprins mai întâi gunoiul menajer de lângă bloc, apoi se pare că acestea s-au extins rapid până la blocul de locuințe, iar fațada a fost cuprinsă de flăcări. Focul s-a extins rapid până la etajul unu al clădirii.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu in str. Bărăției. A ars gunoi menajer pe 20 mp, ulterior pe fatada blocului pana la et.1. In acest moment nu mai arde cu flacara, se observa doar fum. Nu sunt victime. Alertate 5 autosp de stingere, 2 autoscari, 1 descarcerare, 1 smurd, 1 Sabif. Au fost evacuate 12 persoane”, este comunicatul ISU București.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...