Încă un accident cu o mașină de poliție. Ce s-a întâmplat cu cei doi agenți aflați în misiune

Andra Daoud 18.01.2022, 22:31
Încă un accident cu o mașină de poliție. Ce s-a întâmplat cu cei doi agenți aflați în misiune

La câteva zile de când agentul din București a accidentat mortal o fetiță pe trecerea de pietoni și a rănit o altă copilă, încă o mașină de poliție a fost implicată într-un eveniment rutier. De data aceasta incidentul s-a produs în județul Vaslui, iar autospeciala se deplasa la o intervenție, în urma unui apel primit la 112. În mașină se aflau doi polițiști în momentul accidentului.

Încă un accident cu o mașină de poliție

O autospecială de la Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui, care se afla în misiune, a fost implicată marți seara într-un eveniment rutier. Duba de poliție se deplasa către o intervenție, în urma unui apel primit la 112, când a derapat, părăsind partea carosabilă și a intrat într-un copac. În mașină se aflau doi agenți în momentul impactului, unul dintre ei fiind rănit în accident.

Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Decebal, în municipiul Vaslui, o autospecială a Poliţiei Municipiului Vaslui, aflată în misiune, deplasându-se la un apel 112, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat un arbore.

În urma producerii evenimentului rutier, unul dintre cei doi poliţişti aflaţi în autospecială a fost vătămat uşor, fiind transportat la spital pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Colegii agenților fac verificări pentru a stabili în ce condiții s-a produs accidentul.

Inca un accident cu o masina de politie. Ce s-a intamplat cu cei doi agenti aflati in misiune
Autospeciala a părăsit partea carosabilă și a acroșat un copac

Al treilea incident cu o mașină de poliție, în mai puțin de o săptămână

Joi, un agent de 30 de ani din București a accidentat două fetițe care traversau strada regulamentar. Una dintre ele a supraviețuit și a ajuns la spital, însă cealaltă și-a pierdut viața la scurt timp după impact. Poliția a deschis o anchetă pe numele agentului, care este cercetat acum pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Mai mulți martori au dat declarații și au fost chemați pentru a povesti ce au văzut la fața locului.

Luni, un alt copil a fost lovit de o mașină de poliție, în orașul Bolintin Vale din județul Giurgiu. Micuțul de 5 ani era nesupravegheat și a ieșit în fugă din curte, lovindu-se de autospeciala aflată în mișcare. Din fericire, mașina de poliție nu avea viteză, iar copilul nu a pățit nimic.

Luni, 17 ianuarie, în jurul orei 12.40, în timp ce un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Bolintin Vale, aflat în serviciu, se deplasa cu o autospecială de serviciu pe strada Palanca, din oraşul Bolintin Vale, un minor de cinci ani, nesupravegheat, a ieşit în fugă din curtea unui imobil şi s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare.

În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a minorului, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanţă pentru efectuarea de investigaţii de specialitate. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unităţii de parchet”, se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Incidentul de la Vaslui este, așadar, al treilea în care este implicată o mașină de poliție, în mai puțin de o săptămână.

Urmăriți Impact.ro și pe