În prima zi de școală ai reduceri nemaivăzute la eMAG. Prețuri mici pentru elevul de acasă

Cristian Cojocaru 13.09.2021, 14:20
În prima zi de școală ai reduceri nemaivăzute la eMAG. Prețuri mici pentru elevul de acasă

Magazinul eMAG lansează reduceri pentru multe produse destinate elevilor. Din această ofertă fac parte și telefoanele mobile și laptopurile care beneficiază de reduceri substanțiale.

Beneficiază de reduceri lansate de eMAG pentru noul an școlar

Odată cu începerea noului an școlar, magazinul eMAG a lansat o serie de oferte și reduceri pentru gama de produse destinate elevilor. În afară de clasicele rechizite, retailerul s-a gândit că tehnologia trebuie să fie la rândul ei accesibilă oricărui elev, astfel că nenumărate branduri și specificații tehnice beneficiază de super prețuri.

Astfel, eMAG a lansat campania ”Back to cool” unde poți achiziționa laptopul Allview Allbook H redus cu 34%. Laptopul vine echipat cu un procesor de la Intel de până la 2,60 GHz, un display de 15,6 inci cu o rezoluție Full HD, memorie RAM de 4 GB și un spațiu de stocare SSD de 256 GB, toate la un preț imbatabil AICI.

Dacă preferi brandul HP, eMAG îți pune la dispoziție laptopul HP 15 care beneficiază de o reducere 15%. Dispozitivul este echipat cu un procesor de la Intel, un afișaj de 15,6 inci cu o rezoluție Full HD. Totodată, memoria RAM este de 4 GB, iar spațiul de stocare este de 1 TB. Nu rata oferta AICI.

Lenovo se regăsește și el în oferta eMAG. Poți achiziționa laptopul Lenovo IdeaPad3 care este redus cu 25%. Acesta prezintă un display IPS de 15,6 inci care redă rezoluția Full HD, un procesor de la Intel, o memorie RAM de 8 GB și un spațiu de stocare de 256 GB SSD. Oferta valabilă AICI.

emag reduceri
eMAG lanseaza reduceri substantiale pentru elevul de acasa. Laptopuri si telefoane la preturi infime

Achiziționează un smartphone la super preț

Telefoanele mobile pot fi foarte utile copilului tău, astfel că el poate accesa foarte rapid anumite fișiere în care apare orarul cursurilor sau poate anumite teme sau lecții în diferite formate care pot fi deschise cu ușurință cu ajutorul unui smartphone. Așadar, eMAG a inclus în oferta sa și aceste dispozitive atât de utile elevilor.

Poți achiziționa smartphone-ul Samsung Galaxy M 11 care este redus cu 32%. Dispozitivul rulează pe Android 10, având o memorie RAM  de 3 GB și o memorie internă de 32 GB. Cele trei camere de asemenea vor capta fotografia perfectă care va fi redată pe display-ul de 6,4 inci. Oferta poate fi accesată AICI.

Xiaomi Redmi 9 face parte din oferta eMAG și beneficiază de o reducere de 12%. Telefonul are capacitatea Dual SIM, o memorie RAM de 5 GB și un spațiu de stocare de 32 GB. La acestea se adaugă procesorul MediaTek Helio G25 și un display 6,53 inci. Accesează oferta AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe