eMAG aduce reduceri și promoții de neratat. Ce să iei la preț mic din campania ”Back to cool”

Cristian Cojocaru 07.09.2021, 14:31
eMAG aduce reduceri și promoții de neratat. Ce să iei la preț mic din campania ”Back to cool”

Retailerul eMAG vine cu promoții spectaculoase în cadrul campaniei ”Back to cool”. Astfel, copiii tăi se pot bucura de o gamă variată de rechizie la prețuri foarte mici.

Accesează cele mai bune promoții la rechizite pe eMAG

Începutul noului an școlar este tot mai aproape. Dacă pentru copii, acest lucru este unul plin de emoție, părinții se confruntă cu alegerea celor mai bune rechizite la cele mai bune prețuri. Retailerul eMAG a lansat în acest sens campania ”Back to cool” pentru a întâmpina părinții cu cele mai mici prețuri la rechizitele școlare.

În cazul în care observi că al tău copil are înclinații tehnologice, de ce să nu îl suprinzi cu un ghiozdan pe măsură? Astfel, poți achiziționa ghiozdanul  Tech Teen care vine cu o schiță grafică a uneia dintre cele mai populare jucării din lume, Lego. Ghiozdanul beneficiază de o reducere de 25%, iar dimensiunile acestuia de 40 x 31 x 21 cm este perfect pentru a avea suficient spațiu pentru manualele și caietele copilului tău. Accesează oferta AICI.

Că tot am menționat înclinațiile tehnice pe care copilul le poate avea, îl poți surprinde cu caiete de desen unde își poate schița cele mai interesante desene, indiferent că vine vorba despre un desen artistic sau unul tehnic. Astfel, poți achiziționa caiete Herlitz de desen cu 24 de file care beneficiază de o reducere de 29%. Copilul tău va avea suficiente astfel de caiete de desen pentru că pachetul include 20 de bucăți, pachet pe care îl poți cumpăra de AICI.

promoții emag
Acceseaza cele mai bune oferte din cadrul magazinului eMAG

Lasă creativitatea copilului tău să iasă la suprafață

Din trusa de creație a elevului nu trebuie să lipsească trusa de instrumente cu care poate desena și colora cele mai interesante creații ale acestuia. Cu o reducere de 60% poți cumpăra setul de colorat BIC My Colouring Box. Acesta conține diverse culori, 73 bucăți în pachet, 12 markere de colorat, 18 creioane de colorat, 6 lipiciuri cu sclipici, o carte de colorate dar și 36 de autocolante, toate la un super preț AICI.

Pentru că acești copii s-au născut în era digitalului, sunt șanse foarte mari ca al tău copil să fie înclinat să își încerce talentul pe o tabletă, având în vedere că actualele aplicații îi permit acestuia să realizeze desene la fel de realiste ca cele de pe foaie. Magazinul eMAG a inclus în aceeași campanie o varietate de branduri și specificații tehnice la categoria tablete.

Așadar, poți achiziționa tableta Samsung Galaxy Tab S6 Lite cu o reducere de 18%. Având în vedere că dispozitivul vine echipat cu un procesor octa-core, o memorie de 4 GB RAM, spațiu de stocare de 64 GB și un display de 10,4 inci care poate ajuta la cele mai creative desene împreună cu stylus pen inclus, copilul tău poate așterne în format digital cele mai interesante schițe. Accesează oferta AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe