În Germania, o româncă a fost găsită fără suflare, cu capul prins în containerul de haine uzate. Cum s-a întâmplat tragedia

Cristian Cojocaru, Ozana Mazilu 24.07.2021, 23:40
În Germania, o româncă a fost găsită fără suflare, cu capul prins în containerul de haine uzate. Cum s-a întâmplat tragedia

O româncă din Germania care lucra acolo, a fost găsită fără viață, cu capul prins în containerul de haine uzate. O echipă de descarcerare au eliberat trupul neînsuflețit din trapa containerului.

O româncă din Germania a fost găsită decedată de doi trecători

Trupul neînsuflețit al unei românce în vârstă de 25 de ani, care se afla în Germania alături de soțul ei a fost descoperit de doi trecători. Aceștia au anunțat autoritățile care s-au deplasat la fața locului. Pentru ca trupul femeii să poată fi eliberat din containerul de haine uzate, a fost nevoie de o echipă de descarcerare.

După ce cercetările au luat sfârșit s-a stabilit faptul că aceasta lucra împreună cu soțul ei în domeniul agriculturii, în localitatea germană Großostheim, în apropiere de Frankfurt. Oamenii legii au stabilit că cel mai probabil, tânăra a vrut să ia câteva haine din container, în timp ce trapa acestuia s-a blcat, prinzându-i capul acolo.

La fața locului s-au deplasat pompierii care au interventi cu utilaje speciale pentru descarcerare, după ce doi trecători au alertat autoritățile. Femeia era cu jumătate de corp afară, în timp ce picioarele erau orientate în sus și cu capul prins în trapa containerului, după cum a afirmat presa locală. În urma anchetei, medicii legiști au declarat că decesul a survenit cel mai probabil în urma asfixierii.

româncă germania
Un roman din Germania a fost arestat dupa ce si-a ucis concubina

Și-a găsit sfârșitul în Germania

Într-un alt caz, tot pe teritoriul Germaniei, o româncă și-a găsit sfârșitul după ce cel cu care își împărțea viața, a ucis-o cu brutalitate. Individul din Vaslui a fost eliberat din închisoare după ce a comis o crimă la Huși. Acesta a plecat apoi la muncă în Germania. Bărbatul este acuzat că și-a ucis partenera, o femeie din județul Argeș.

Cei doi munceau tot în agricultură și s-au cunoscut anul trecut în mediul online. La scurt timp, certurile între aceștia au apărut după ce, femeia de 49 de ani s-a integrat în colectivul muncii, iar angajatorii erau foarte mulțumiți de munca acesteia. Din gelozie, partenerul a început să-i facă acesteia reproșuri tot mai dese după care, a început să o amenințe cu moartea.

În vârstă de 46 de ani, bărbatul se urca des la volanul mașinii fără a deține un permis de conducere și în același timp, sub influența băuturilor alcoolice. În urmă cu două zile, acesta a atacat-o pe femeie, înjunghiind-o cu o armă albă. Ulterior, a transportat-o pe bancheta din spate a mașinii, în timp ce se afla pe autostrada dintre Reichenau și Stuttgart.

Polițiștii l-au oprit pe acesta și reținut, iar bărbatul a încercat să se sinucidă. În urma tentativei de suicid, vasluianul a fost preluat de un elicopter și transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Poliția locală a afirmat că a fost condamnat în România la 6 ani de închisore pentru un omor pe care l-a comis în Huși. În cazul în care bărbatul va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 20 de ani de închisoare.

Urmăriți Impact.ro și pe