În ce stare a ajuns, de fapt, soprana Maria Macsim Nicoară la spital. Apropiații artistei fac mărturisiri cutremurătoare

Redacția IMPACT 13.05.2020, 20:29
În ce stare a ajuns, de fapt, soprana Maria Macsim Nicoară la spital. Apropiații artistei fac mărturisiri cutremurătoare

Maria Macsim Nicoară, mezzosoprana de la Opera Națională din Iași a fost găsită într-o stare foarte gravă, în propria sa locuință, de oamenii legii. Artista are mai multe leziuni la cap, coloană și bazin. În ce stare se află aceasta, acum?

Cazul Mariei Macsim Nicoară, un mister pentru anchetatori

Soprana Maria Macsim Nicoară a fost dusă de urgență la spital după ce, la începutul acestei săptămâni a fost găsită fără suflare, în propria locuință, din localitatea Aroneanu, de lângă Iași. Criminaliștii din Iași au preluat cazul și au deschis dosar penal pentru tentativă de omor in rem.

Maria Maxim Nicoară, soprana din Iași găsită în stare gravă, în propria locuință. Foto: Facebook/ Maria Macsim Nicoară
Maria Macsim Nicoară, soprana din Iași găsită în stare gravă, în propria locuință. Foto: Facebook/ Maria Macsim Nicoară

Soprana de la Opera Națională din Iași a ajuns în comă la spital, cu chipul și trupul desfigurate. Medicii au constatat că leziunile au fost atât de puternice încât femeii îi lipsesc bucăți mici din creier, aceasta ajungând pe targă în salonul de îngrijiri intensive în comă de gradul IV.

Potrivit unor date din anchetă, solista, împreună cu soțul său, care este pianist, au consumat alcool chiar în seara tragicului eveniment.

Maria Maxim Nicoară și soțul ei, Constantin Nicoară. Foto: captură foto YouTube
Maria Macsim Nicoară și soțul ei, Constantin Nicoară. Foto: captură foto YouTube

Cea care a alertat salvarea și poliția a fost soacra Mariei, care le-a spus autorităților că nora sa a căzut de pe scări, în casa în care locuia. Indiciile de până acum arată însă, că nu ar fi vorba despre un accident, ci mai mult către o agresiune, potrivit ziaruldeiasi.ro.

„Au consumat alcool, nu o cantitate mare. Apoi, ea a căzut pe scări, i s-a făcut rău. Au crezut că îi este rău de la alcool, de asta nu au sunat la ambulanţă. Abia după câteva ore au sunat la 112, când au observat că este în stare critică. Ei se certau, dar nimic în afara certurilor de familie pe care oricine le are“, a spus avocatul Mariei Nicoară Macsim.

Deocamdată, însă, nu s-au găsit suficiente probe pentru a demonstra acest lucru. Cert este însă că, soțul femeii, Constantin Nicoară, a ajuns și el la audieri, la Parchetul.

„Noi ne temem că ar fi fost o agresiune. Dar nu spunem deocamdată nimic, ne rugăm ca Marinela să scape“, a spus un apropiat de-al celor doi, potrivit sursei citate.