Câți bani a câștigat Vulpița, după ce timp de 6 luni a fost prezentă aproape zilnic la Acces Direct și a apărut în videoclipuri muzicale. Sumă impresionantă

Iancu Andreea 22.07.2020, 16:35

Vulpița și soțul său, Viorel sunt un real fenomen în România. Cei doi au devenit cunoscuți după ce au apărut în cadrul mai multor emisiuni Acces Direct. Astfel, Vulpița a ajuns să câștige o sumă importantă de bani în doar 6 luni de apariții zilnice la Antena 1.

Ce sumă a câștigat Vulpița după 6 luni la Acces Direct

Evoluția cuplului din Blăgești este un evidentă. După ce echipa Acces Direct le-a oferit și o altă față a lumii, cei doi soți și-au dorit tot mai mult. Astfel, Vulpița pare să fi ajuns pe culmile succesului după aparițiile la TV. Venirea la Capitală a fost una de bun augur pentru Veronica Stegaru. Dincolo de prezența în cadrul emisiunii Acces Direct, Vulpița a lansat și două piese alături de Axinte și Raffaelo.

Așadar, tânăra din Moldova a reușit să strângă o adevărată avere în doar 6 luni. Mulți se întreabă câți bani are în urma acestor apariții. Potrivit cancan.ro, Veronica și Viorel Stegaru au ajuns să câștige 2000 de euro pe lună pentru prezența în emisiunea de la Antena 1. De asemenea, vizualizările de pe Youtube le-au adus alți 2000 de euro pentru fiecare milion de urmăriri.

Astfel, la un calcul scurt, Vulpița și soțul său au ajuns deja la câteva zeci de mii de euro. Cu toate acestea, nu se cunoaște dacă cei doi au acces complet la întreaga sumă sau sunt ajutați de echipa emisiunii să-i gestioneze.

Vulpița a avut parte de un incident la întoarcerea la Blăgești
Vulpița a avut parte de un incident la întoarcerea la Blăgești

Celebritatea are dezavantajele ei

Dincolo de sumele impresionante, Vulpița a devenit și extrem de celebră. Iar asta nu este întotdeauna un atu. Întoarsă înapoi la casa părintească, la Blăgești, tânăra nu pare să fi avut parte de liniște. Potrivit aceleiași surse, Veronica Stegaru a fost căutată de mai mulți bărbați. Aceștia au apărut chiar în miezul nopții la casa vedetei. Din păcate, intențiile lor nu păreau unele bune, semn că celebritatea nu este întotdeauna un avantaj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...