În ce înșelătorie a fost băgată Andreea Marin. Vedeta a răbufnit și a făcut totul public

Diana Radu 30.07.2020, 19:43
În ce înșelătorie a fost băgată Andreea Marin. Vedeta a răbufnit și a făcut totul public

Andreea Marin a fost victima unei înșălătorii. Vedeta le-a povestit fanilor pe contul său oficial de Facebook prin ce a trecut și i-a atenționat să nu se încreadă în astfel de mesaje. Ce i s-a întâmplat Zânei?

Andreea Marin, ținta unei înșelătorii. Vedeta a reacționat imediat

Fosta prezentatoare TV a topit câteva kilograme în ultima perioadă și arată impecabil. Tocmai acest lucru, a transformat-o în victima perfectă. Imaginea vedetei a fost folosită pentru a promova știri false despre metode și produse eficiente pentru slăbit. Ba chiar au apărut și interviuri invedate potrivit cărora Andreea Marin ar recomada respectivele produse de slăbit.

Vedeta a răbufnit imediat pe contul oficial de Facebook după ce a aflat că imaginea sa a fost folosită fără dreptul ei. Andreea Marin și-a anunțat fanii că reclama despre care vorbim este falsă. Mai mult, aceasta le-a recomndat fanilor să nu achiziționeze produsele de slăbit promovate prin minciuni, deoarece nu vor face ceea ce promit cu siguranță.

Aceasta a mai subliniat că promovează produse despre a căror efieciență este sigură doar pe paginile sale oficiale. De asemenea, Zâna le-a mulțumit celor care i-a semnalat problema.

andreea marin, reactie, insalatorie
Andreea Marin, ținta unei înșelătorii. Vedeta a reacționat imediat

„Atenție, nu va lăsați manipulați, dragii mei”

„Bună dimineața, prețuiește viața! Dar pentru asta, verifică atent de fiecare dată când știri false ca asta apar în fața ta. Mulțumesc celor ce intră pe conturile mele oficiale de Instagram și Facebook, întrebându-mă dacă astfel de reclame sunt adevărate sau nu. Ei bine, dacă nu vedeți pe mediile mele oficiale că scriu despre ele, este clar că NU! Și nu le achiziționați, nu le folosiți în viața voastră de zi cu zi, nu vor face pentru voi ceea ce va promit! În acest caz, chiar mi se pun în gură, printr-un interviu fals, care nu a avut loc niciodată, declarații care sunt minciuni, nici măcar exprimările nu seamănă cu modul meu de a vorbi.

Așadar, atenție, nu va lăsați manipulați, dragii mei.. P. S. Mi s-a adus la cunoștință că un alt produs, Cytoforte, este promovat în același fel folosind numele meu, deci în mod fals. Așadar, nu îl cumpărați! Dați această știre mai departe, astfel încât sa fie puși în tema cât mai mulți oameni. Un gând bun!”, a notat Andreeea Mrin, revoltată la maximum de ce se întâmplă cu imaginea ei.

Urmăriți Impact.ro și pe