În ce condiții stă Andreea Esca la New York. Detaliul rușinos care s-a observat pe filmare

Badea Violeta 24.12.2022, 18:04

Anul acesta, Andreea Esca împreună cu familia sa au decis să petreacă sărbătorile de iarnă departe de casă și au ales o destinație de vis. Este vorba despre New York. Prezentatoarea știrilor de la Pro TV și fiica sa, Alexia, își țin fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în celebrul oraș din SUA. Un detaliu rușinos le-a atras, însă, atenția internauților. S-a văzut în ce condiții s-au cazat iubita lui Mario Fresh și mama sa!

Andreea Esca, vacanță în SUA. Unde s-a cazat vedeta de la Pro TV

Cunoscuta prezentatoarea a știrilor de la Pro TV adoră să călătorească atunci când are timp. De curând, Andreea Esca împreună cu familia sa au plecat în superbul oraș New York pentru a petrece Crăciunul.

Vedeta postului de televiziune din Pache Protopopescu a publicat și câteva fotografii pe contul său oficial de Instagram. La fel a procedat si fiica sa, Alexia Eram, care și-a lăsat iubitul acasă pentru a petrece sărbătorile cu familia sa.

Partenera lui Mario Fresh a postat de curând o serie de fotografii din vacanță, dar și un videoclip din camera de hotel. Fiica Andreei Esca a fost trezită de o alarmă falsă de incendiu, însă altceva le-a atras atenția fanilor.

„Bine zis că New York e orașul care nu doarme niciodată! Doar că eu chiar dormeam tun când a început alarma de incendiu! Ne-am plimbat un pic pe scari 24 de etaje🤦‍♀️!”, a scris Alexia Eram, pe Instagram.

În imagini se observă mai multe pete pe tavan. Un fan al influenceriţei a reacționat imediat. Internautul a presupus că acelea ar fi pete de mucegai. „Cum văd mai degrabă e mucegai pe tavan 😂”, a scris utilizatorul. „Bine ca a fost falsă, Doamne ajută!”, a scris un alt internaut.

Citește și Sfatul de aur pe care Alexia Eram l-a primit de la Andreea Esca. Ce i-a spus când a decis să se expună în spațiul public!

Imaginile publicate de Alexia Eram
Imaginile publicate de Alexia Eram

Andreea Esca, prezentă la Protevelion 2023

În noaptea dintre ani, Pro TV va difuza Protevelionul. Telespectatorii vor avea parte de distracție pe cinste. Totodată, aceștia vor putea câștiga și premii oferite de postul din Pache Protopopescu.

Andreea Esca se va număra printre vedetele prezente la Protevelion. Știrista de la Pro TV și Andi Moisescu, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa sunt câteva dintre perechile cu care veți petrece noaptea dintre ani.

Citește și Andreea Esca, înlocuită de la Știrile Pro TV. Ce nu mai poate să facă prezentatoarea!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...