Sfatul de aur pe care Alexia Eram l-a primit de la Andreea Esca. Ce i-a spus când a decis să se expună în spațiul public

Andra Daoud 07.10.2022, 08:50

Dintre cei doi copii ai Andreei Esca, fiica ei, Alexia Eram, a decis să îi calce pe urme. Tânăra a ales o carieră în mediul online și a reușit să adune o comunitate de peste 725.000 de fani pe Instagram. Expunerea a venit însă la pachet și cu multe provocări, iar mama ei, Andreea Esca, i-a dat un sfat de aur atunci când ea a ales să meargă pe acest drum.

Ce sfat prețios a primit Alexia Eram de la Andreea Esca

Andreea Esca are o carieră de trei decenii în televiziune, așa că atunci când fiica ei, Alexia Eram, a ales o ocupație care presupune expunere mediatică, mama ei a simțit nevoia să îi dea un sfat. Fiica cea mare a prezentatoarei de la Pro TV a studiat în Marea Britanie, după care a decis să revină în România.

Alexia a început să fie activă pe rețelele sociale în pandemie, iar comunitatea ei a crescut din ce în ce mai mult. În prezent, se poate spune că fiica Andreei Esca este un adevărat influencer, pentru că are o comunitate de peste 725.000 de fani pe Instagram. În momentul în care a decis să se expună, mama ei i-a dat un sfat prețios, pe care tânăra și-l amintește și acum.

„Să nu pun la suflet tot ce se scrie, să încerc să nu mă uit neapărat la tot ce se scrie, să muncesc și să știu că este nevoie de muncă ca să fac bani, că nu se fac ușor. Cam atât.”, a mărturisit Alexia, pentru Ego.ro.

Alexia Eram și-a cumpărat propria locuință

Succesul pe care l-a dobândit în ultimii ani este vizibil și din punct de vedere material, iar vara aceasta, Alexia Eram a reușit să își cumpere prorpria locuință. Fiica Andreei Esca s-a mutat în apartamentul ei și recunoaște că programul încărcat al ei și al mamei sale le împiedică să se mai vadă așa de des. Cu toate acestea, încearcă să își facă timp pentru a petrece împreună, de câte ori se poate.

„Da, mai ieșim la câte o cafea. În timpul verii e foarte greu pentru că suntem full de treabă, dar ne mai vedem, ca de exemplu aici, la eveniment. În rest, mai plecăm câteva weekend-uri, mai obișnuim să plecăm mamă-fiică undeva sau tată-fiică.”, a mai spus Alexia, în cadrul aceluiași interviu.

Alexia Eram, despre relația cu Mario Fresh

Programul încărcat o ajută pe Alexia să mențină vie pasiunea în relația ei cu Mario Fresh. Tânăra spune că faptul că iubitul ei este plecat mult timp la concerte este de bun augur pentru relația lor.

„Pot să spun că, pentru faptul că avem foarte multă treabă și el este foarte mult plecat la concerte, ne ajută acest lucru, că suntem plecați mai mereu și după, când ne vedem, ne-a fost dor unul de celălalt. Încercăm să ne surprindem tot cu surprize obișnuite pentru orice cuplu, adică un trandafir, fără niciun motiv sau un mic dejun la pat, un masaj, o ieșire la un restaurant drăguț. Chestii basic, dar care sunt bune ca să spargă puțin ritmul acesta de muncă continuă.”, a mai spus Alexia.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe