În Bali, mai ieftin ca la Mamaia. De necrezut cât costă o noapte de cazare în una dintre cele mai iubite destinații exotice din lume

Ioana Bucur 20.08.2022, 13:48

În Bali, mai ietin ca la Mamaia! Este realitatea incredibilă pe care a trăit-o o româncă în concediu. Nu a stat la cort, nici la vreun hostel, ci a avut parte de condiții foarte bune și nu a dus lipsă de nicio facilitate, a povestit ea în mediul online. De necrezut cât costă o noapte de cazare într-una dintre cele mai iubite destinații exotice din lume.

Cât costă o noapte de cazare în Bali

Cine nu visează la o vacanță într-o destinație exotică, pe o insulă cu plaje fabuloase și peisaje spectaculoase? Pentru mulți rămâne doar o dorință pe care nici nu îndrăznesc să încerce să o transforme în realitate, așa că aleg să își petreacă vacanțele pe litoralul românesc al Mării Negre.

O româncă a avut parte de o surpriză uriașă în momentul în care a căutat cazare tocmai în Bali. Văzând că prețurile sunt mai mici decât în Mamaia, nu a ezitat și a făcut rezervare. După ce a ajuns acolo, a postat pe Tik Tik o înregistrare video în care dezvăluie prețul pentru o noapte și a arătat condițiile de care s-a bucurat în vacanță.

În clipul care a strâns nu mai puțin de 31 de mii de reacții de la internauți, ea îi întreabă pe cei care vizionează imaginile dacă li se pare că pentru vila cochetă în care a stat merită să scoți din buzunar 23 de euro, adică aproape 115 lei pe noapte.

In Bali, mai ieftin ca la Mamaia. De necrezut cat costa o noapte de cazare pe una dintre cele mai iubite destinatii exotice din lume

 

În România începe programul „Litoralul pentru toți”

Reprezentanți ai Federației Patronatelor din Turismul Românesc au anunțat că pe 28 august 2022 începe o nouă ediție a programului social „Litoralul pentru toți”, iar tarifele pentru o noapte de cazare vor porni de la 35 de lei de persoană.

„Programul social „Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 41, începe în acest an pe data de 28 august şi durează până la finalul sezonului. În această perioadă, turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon”, arată datele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

27 de hoteluri din toate stațiunile litoralului românesc al Mării Negre și-au anunțat, până acum, participarea, însă numărul lor ar putea ajunge la 100 până la debutul programului, ceea ce înseamnă că turiștii vor beneficia de 100.000 de locuri de cazare.

„În ciuda scurtării vacanţei de vară a elevilor şi a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, „Litoralul pentru Toţi” este un program aşteptat şi dorit atât de românii care s-au bucurat deja de o vacanţă în plin sezon, cât şi de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral.

Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă şi îi îndemn pe turişti să rezerve în această perioadă pentru că preţurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinaţiile concurente, iar vremea se anunţă a fi însorită şi călduroasă toată luna septembrie”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...