Motivul pentru care Benone Sinulescu își făcuse testamentul. Ce spunea artistul despre familia lui

Beatrice Dumitru 18.11.2021, 16:42
Motivul pentru care Benone Sinulescu își făcuse testamentul. Ce spunea artistul despre familia lui

Benone Sinulescu a lăsat toate lucrurile în ordine pentru a nu fi probeleme după plecare sa din această lume. Cântărețul de muzică populară și-a făcut testamentul și a scris foarte clar, în fața unui notar, cui lăsa toată averea sa.

Cui a lăsat Benone Sinulescu toată averea

Benone Sinulescu s-a decis să-și facă testamentul în anul 2014, după scandalul pe avere care a apărut după moartea lui Ion Dolănescu între cei doi fii ai acestuia. Benone Sinulescu a încetat din viață din cauza unei pneumonii care s-a complicat, la vârsta de 84 de ani.

Cunosctul artist lasă în urmă peste 100 de cântece, dar și alte bunuri materiale, printre care mai multe case. De aceea a vrut să-și facă testamentul, pentru a nu exista niciun scandal pe averea sa. Benone Sinulescu a lăsat toată averea soției sale. După ce soția sa nu va mai fi, toată agoniseala cuplului va intra în posesia nepoților, deoarece cei doi nu au copii.

Motivul pentru care Benone Sinulescu își făcuse testamentul. ”Și eu, și soția, avem familii mari”
Cui lăsă Benone Sinulescu toată averea sa.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din București, Buzău şi din Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, a povestit Benone Sinulescu.

Prima reacție a soției lui Benone Sinulescu după decesul acestuia

Benone Sinulescu s-a stins din viață în spital, unde se afla internat de duminică, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit continuu. Acesta avea mai multe probleme medicale, dar o pneumonie a fost cauza decesului. Soția cântărețului a făcut primele mărturisiri după moartea acestuia.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. Sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat soșia lui Benone Sinulescu pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe