Imperiul Leilor Live VIDEO Online pe Pro TV – Vezi ediția de miercuri, 18 martie

Daria Petrescu 18.03.2020, 17:11
Imperiul Leilor Live VIDEO Online pe Pro TV – Vezi ediția de miercuri, 18 martie

Imperiul Leilor revine cu o nouă ediţie, miercuri 18 martie, la Pro tv. Antrepenori dornici să își continue visul de a avea o afacere de succes, se vor prezenta în fața Leilor. Aceștia vor decide care este cea mai promițătoare idee și cât sunt dispuși să investească în ea.

Imperiul leilor, ediţia de miercuri, 18 martie 2020

Tinerii antreprenori au sarcina, deloc ușoară, de a-i convinge pe investitori cu planuri și cifre de afaceri bine documentate. În același timp vor trebui să poată gestiona discuția cu aceștia. Ei trebuie să răspundă provocărilor care le vor fi aduse.

De asemenea, trebuie să demonstreze că sunt suficient de puternici să pună în aplicare planul de business. În primele două ediții ale emisiunii Imperiul Leilor, cei 5 oameni de afaceri au investit un total de 805.000 de euro. Asta doar,  în afacerile cu potențial de dezvoltare.

Dacă până acum am văzut inițiative și afaceri care ne-au inspirat și emoționat, Imperiul Leilor ne va uimi în ediția de miercuri. Mâine seară, de la 20:30, vom vedea o investiție record. Este vorba  despre 2.000.000 de euro pentru o afacere.

Ce s-a întâmplat în ediția a cincea a emisiunii

Miercuri, 11 martie,  de la 20:30, în cea de-a cincea ediție a emisiunii Imperiul Leilor, am văzut povestea unui antreprenor care se consideră un rebel fără cauză.

Este vorba de Alexandru Ion, care are o afacere în domeniul jocurilor pe calculator, Nexus Gaming.  Alexandru a venit să își prezinte afacerea în fața leilor, oferindu-le 10% din business-ul său, pentru o investiție 200.000 de euro.

Pentru a-i convinge, antreprenorul și-a prezentat ideea de afaceri într-un mod inedit. El  i-a provocat pe lei la un joc de Counter Strike. Aceștia s-au întrecut, formând două echipe concurente, doamne versus domni.

Dragoș Petrescu, conduce cel mai mare lanţ de restaurante şi cafenele din România
Dragoș Petrescu, conduce cel mai mare lanţ de restaurante şi cafenele din România

Cine este Dragoș Petrescu de la Imperiul Leilor

Dragoş Petrescu, acţionar City Grill.  Parcursul lui Dragoş Petrescu în afaceri a pornit de jos: vindea ziare la Piaţa Universităţii.

Acum, conduce cel mai mare lanţ de restaurante şi cafenele din România: City Grill, cu o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro în 2019.

De aproximativ doi ani, a luat decizia ca business-ul să fie condus de partenerul său în calitate de CEO, iar Dragoş Petrescu şi-a păstrat poziţia de preşedinte, astfel încât el are timpul necesar pentru a se concentra şi a investi în afaceri cu potenţial de dezvoltare.

„Am ajuns antreprenorul de astăzi cu multă muncă şi, mai ales, curaj în business şi în luarea deciziilor. Până să investesc timp şi energie în compania pe care o am acum, am încercat şi am avut curaj să mă implic în multe domenii: de la tarabe în pieţe, în care expuneam peste 200 de produse, şi până la conducerea unui restaurant american de tip fast food în programul de franciză. Sunt un om al oamenilor şi investesc timp şi încredere în ei.“, a spus Dragoş Petrescu.

Urmăriți Impact.ro și pe