Imperiul Leilor Live VIDEO Online pe Pro TV – Vezi ediția de miercuri, 11 martie

Daria Petrescu 11.03.2020, 18:08
Imperiul Leilor Live VIDEO Online pe Pro TV – Vezi ediția de miercuri, 11 martie

Imperiul Leilor revine cu o nouă ediţie, miercuri 11 martie, la Pro tv. Şi în această ediţie Leii vor avea parte de surprize, unele mai plăcute, unele mai puțin plăcute.  Aceștia sunt gata să investească doar în afaceri de succes.

Imperiul leilor, ediţia de miercuri, 11 martie 2020

Tinerii antreprenori au sarcina, deloc ușoară, de a-i convinge pe investitori cu planuri și cifre de afaceri bine documentate.

În același timp vor trebui să poată gestiona discuția cu aceștia. Ei trebuie să răspundă provocărilor care le vor fi aduse.

De asemenea, trebuie să demonstreze că sunt suficient de puternici să pună în aplicare planul de business. În primele două ediții ale emisiunii Imperiul Leilor, cei 5 oameni de afaceri au investit un total de 805.000 de euro în afacerile cu potențial de dezvoltare.

Miercuri de la 20:30, în cea de-a cincea ediție a emisiunii Imperiul Leilor, vom vedea povestea unui antreprenor care se consideră un rebel fără cauză.

Este vorba de Alexandru Ion, care are o afacere în domeniul jocurilor pe calculator, Nexus Gaming.  Alexandru a venit să își prezinte afacerea în fața leilor, oferindu-le 10% din business-ul său, pentru o investiție 200.000 de euro.

Pentru a-i convinge, antreprenorul și-a prezentat ideea de afaceri într-un mod inedit. El  i-a provocat pe lei la un joc de Counter Strike. Aceștia s-au întrecut, formând două echipe concurente, doamne versus domni.

Tânărul care a cerut 3 milioane de euro din partea Leilor

În ediția de miercuri, 4 martie, Camil a venit în fața Leilor cu o cerință exorbitantă din punct de vedere financiar! Tânărul antreprenor și-a dorit o finanțare de 3 milioane de euro pentru 25% din compania sa.

„A fost chiar o motivație acest speech! Poate s-a văzut că în anumite momente am fost așa mai aprins. Mi-a plăcut foarte mult și v-am spus că îmi doream foarte mult să am parte de o asemenea experiență, personal, la Imperiul Leilor, și să văd cum e să fii în fața lor. Sunt foarte fericit că am făcut treaba asta” a spus concurentul la Pro tv.

Cum a ajuns Mohammad Murad să fie în jurul Imperiul Leilor

Mohammad Murad a devenit cunoscut odată cu participarea la Șef sub acoperire, emisiune difuzată anul trecut la Pro tv.

În urmă apariției în emisiunea Șef sub acoperire, Mohammad Murad a acceptat propunerea șefilor de la Pro TV de a participa și la Imperiul Leilor, alături de alți investitori.

Managerul general al grupului Phoenicia a dezvăluit în cadrul emisunii Șef sub acoperire cum a început afacerile în România.

Țara noastră l-a „adoptat” pe afacerist după 1990. În prezent, Mohammad Murad are peste 20 de hoteluri, acestea totalizând 2.300 de camere.

Mohammad Murad a devenit cunoscut odată cu participarea la Șef sub acoperire
Mohammad Murad a devenit cunoscut odată cu participarea la Șef sub acoperire

„N-am trăit în sărăcie, nici în bogăție. Undeva în normal, la nivel mediu. Visul unui părinte, în special în zona noastră, este să oferim copiilor mai mult decât am primit noi.  Așa a procedat și tata, să-l ierte Dumnezeu, și ne-a trimis aici către medicină”, a dezvăluit Mohammad Murad într-un interviu exclusiv acordat PROTVPlus.ro.

Este calculat și analizează fiecare idee înainte de a o implementa, iar pentru el contează foarte mult antreprenorii și dacă are chimie cu omul din spatele unei anumite idei.

Urmăriți Impact.ro și pe