Împăcare istorică la Kanal D. Au făcut pace după un scandal imens. „Ești un băiat de nota 10”

Andra Daoud 24.01.2022, 08:01
Împăcare istorică la Kanal D. Au făcut pace după un scandal imens. „Ești un băiat de nota 10”

După numeroase conflicte în cadrul competiției, doi foști concurenți de la „Survivor” au dat-o la pace. Împăcarea a venit când nimeni nu se aștepta, cu atât mai mult cu cât tensiunile dintre cei doi s-au manifestat pe tot parcursul competiției difuzate sezonul trecut la Kanal D. Unul dintre ei a profitat de ziua de naștere a celuilalt, pentru a-i transmite urările specifice și a-i spune că este un băiat de nota 10.

Împăcare istorică la Kanal D

Zanni și Ștefan Ciuculescu, foști concurenți la „Survivor”, au pus capăt neînțelegerilor și s-au împăcat, la cateva luni bune de la încheierea competiției din Republica Dominicană. Scandalurile dintre cei doi erau cunoscute de fanii competiției, pentru că s-au manifestat pe tot parcursul sezonului trecut. Recent, câștigătorul emisiunii, Zanni, a făcut un gest care l-a impresionat profund pe Ștefan, după cum a declarat chiar el.

Fostul fotbalist a fost surprins atunci când Zanni i-a făcut o urare specială de ziua lui. Astfel au șters cu buretele toate tensiunile din cadrul show-ului și au mers mai departe fără resentimente.

Am spus-o de la bun început. Suntem cu totul și cu totul alți oameni. Am mesaj chiar și de la Zanni, care mi-a urat la mulți ani. Eu chiar nu mă așteptam. Și apropo, pentru cei care ziceau că îmi sunt aproape și să mai discutăm și după Survivor, este singurul care mi-a trimis un mesaj, pe lângă oamenii cu care am mai ieșit. Dintre cei cu care nu am mai interacționat, este singurul. Mulțumesc Zanni încă o dată’â”, a spus Ștefan Ciuculescu de la Survivor, la Kanal D.

Împăcare istorică la Kanal D. Au făcut pace după un scandal imens. „Ești un băiat de nota 10”
Ștefan Ciuculescu a luptat pentru echipa Faimoșilor

Ce i-a transmis Zanni lui Ștefan Ciuculescu de ziua lui

Deși în timpul show-ului nu au fost niciodată apropiați, ba dimpotrivă, se pare că tensiunile dintre ei sunt de domeniul trecutului și ce s-a întâmplat în junglă a rămas în junglă. Zanni a îngropat securea războiului și i-a transmis lui Ștefan, de ziua lui:

La mulți ani, bă, Ciuculescule! Am văzut că a fost ziua ta. Să trăiești, bă! Să fii fericit! Ești cel mai tare, ai tot respectul meu, ești un băiat de nota 10!”

Conflictele dintre Zanni și Ștefan au atins punctul culminant în cadrul „Survivor” în momentul în care cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie. Ambii firi extrem de competitive, Ștefan și Zanni s-au lăsat duși de val și au scos la suprafață toate tensiunile, în cadrul emisiunii. După încheierea show-ului, cei doi și-au rezolvat până la urmă diferendele și au ajuns să se respecte reciproc și chiar să comunice.

Urmăriți Impact.ro și pe