În ce zonă din București s-a mutat, de fapt, Zanni. Fostul concurent de la Survivor are una din cele mai frumoase priveliști din Capitală

Ioana Bucur, Adrian Dumitru 21.09.2021, 23:38

Marele câștigător din Republica Dominicană s-a ținut de cuvânt și și-a îndeplinit, cu banii primiți, cel mai mare vis. Acum s-a aflat în ce zonă din București s-a mutat, de fapt, Zanni. Fostul concurent de la Survivor are toate motivele să fie fericit când ajunge „acasă”, are una dintre cele mai frumoase priveliști din Capitală.

O priveliște de milioane. În ce zonă din București s-a mutat Zanni

Zannidache a plecat în aventura din Republica Dominicană cu un singur gând: marele premiu. Cu banii primiți de la emisiunea de la Kanal D, fostul consurent Survivor și-a cumpărat primul lui apartament, locul pe care îl poate numi, cu adevărat, „acasă”.

Gândul că și-ar putea îndeplini cel mai mare vis a fost factorul care l-a făcut să nu renunțe nicio clipă și să lupte cu toate puterile pentru a pleca acasă cu trofeul Survivor 2021. Zanni a avut o copilărie foarte grea, trăită în orfelinate, unde a fost martorul și protagonistul unor momente cumplite.

Acum începe un nou capitol al vieții. Zannidache a postat pe o rețea de social media câteva imagini din noul său apartament, situat într-un complex de blocuri din zona Delta Văcărești, care oferă una dintre cele mai spectaculoase priveliști din Capitală.

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, a spus Zanni.

În ce zonă din București s-a mutat, de fapt, Zanni

„Eu nu prea știu să mă bucur”

„Eu nu prea știu să mă bucur și nici să mulțumesc atât de mult. Dar sper că nu ați pierdut timpul alături de mine. Am și transpirat de emoție, simt că încep să miros.

Mă simt foarte bine. I-am simțit pe oameni alături de mine. Eu cumva simțeam acest moment. Recunoștința mea o să o vedeți în energia mea și atitudinea mea de acum încolo”, au fost primele cuvinte ale nonoconformistului Zannidache după ce a ridicat trofeul Survivor 2021 deasupra capului.

Competiția de la Kanal D i-a adus bani frumoși tânărului. După taxe, Zannidache a rămas în conturi cu 45.000 de euro din cei 50.000 oferiți premiu. Doar că fostul concurent a fost plătit și pentru fiecare săptămână în care a rezistat în concurs. Surse citate de Playtech dezvăluiau că acesta primea în jur de o mie de euro pentru fiecare dintre cele 26 de săptămâni petrecute în Republica Dominicană. Un calcul simplu ne arată că fostul concurent Survivor s-a întors în România cu aproape 71.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe