„Îmi vine să mă dau cu capul de mașină!” Gina Pistol a explodat cu doar câteva zile înainte de nunta cu Smiley

Beatrice Dumitru 24.05.2023, 17:53
„Îmi vine să mă dau cu capul de mașină!” Gina Pistol a explodat cu doar câteva zile înainte de nunta cu Smiley

Gina Pistol și Smiley vor deveni, pe 27 mai, soț și soție. Aceștia sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile și ultimele detalii îi dau numeroase bătăi de cap frumoasei prezentatoare, cu doar trei zile înainte de marele eveniment. Aceasta a explodat în mediul online. Iată prin ce trece Gina Pistol înainte de nunta cu Smiley.

Mie nu-mi place normalul

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de șapte ani și au o fetiță în vârstă de doi ani, iar pe 27 mai au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească. Pentru că vor ca nunta să iasă perfect, cu doar trei zile înainte mai sunt de pus la punct unele detalii. Prezentatoarea le-a spus fanilor de pe rețelele de socializare că are atât de multe lucruri pe cap încât nici nu realizează că se mărită.

Prezentatoarea s-a filmat în timp ce se afla în trafic și a spus că detestă să petreacă mult timp în mașină, mai ales că are numeroase lucruri de rezolvat și de pus la punct. Gina Pistol a spus că o mireasă normală are alte activități înainte de nuntă, cum ar fi mersul la Spa, la masaje de relaxare sau ieșiri cu prietenele, în niciun caz ceea ce face ea.

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de șapte ani.

„Cu traficul acesta o să ajung și eu la cununia civilă de sâmbătă. Băi, stăteam, așa, la semafor, si mă gândeam… Eu și gândurile mele în trafic. Ziceam așa, că dacă eram și eu un om normal și o viitoare mireasă normală, programul meu din această săptămână ar fi arătat cu totul altfel. Adică, m-aș fi întâlnit și eu cu câteva prietene la restaurant, să stăm de vorbă, să râdem, să bem un pahar de Prosseco. Poate aș fi mers o zi sau două la Spa, să-mi fac niște proceduri, poate aș fi mers să-mi fac niște masaje de relaxare, să mă relaxeze la cap. Nu știu, aș fi făcut alte chestii, mult mai normale. Nu, mă, nu. Mie nu-mi place normalul. Mie îmi place să stau în trafic, să mă enervez la semafor. (…) Deci, băi, îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

„Trebuie să vorbesc cu terapeuta mea”

Viitoarea soție a lui Smiley a mărturisit că este genul de persoană căreia îi place să se complice foarte mult, însă acum nu i se mai pare deloc bine să facă așa ceva și că are de gând să vorbească chiar și cu terapeuta ei despre acest lucru. Gina Pistol și-a dat seama că trebuie să aleagă și cum își va aranja părul, dar și ce machiaj va purta în ziua nunții.

Oricum, trebuie să vorbesc cu terapeuta mea să rezolv problema asta. Așa îmi place să mă țin așa de ocupată și să chinui, mă… Ăsta este cuvîntul, îmi place să mă chinui. Nu-mi place să mă relaxez si eu. Am fost, am luat rochiile, le am pe amândouă bine puse, acasă. Deci, trebuie să văd cum mă aranjez la păr și ce machiaj îmi fac. Mai am puțin. Eu încă nu realizez ce se întâmplă, pentru că sunt prinsă cu atâta treabă”, a adăugat Gina Pistol pe Instagram.

Smiley nu s-a uitat la bani când a ales locația în care își va uni destinul cu aleasa inimii sale. Astfel, nunta va avea loc la Palatul Snagov, unde vor fi prezenți cel puțin 200 de invitați. Meniul cu care cei doi își vor delecta invitații  va combina atât elemente tradiționale, cât și unele moderne.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...